-0.2 C
Vaslui
27-ian.-2023

Mercedes Benz furat din Italia, descoperit la Albița (FOTO)

- Advertisement -
DESCOPERIRE…Polițiștii au descoperit că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia în anul 2021.

VAMEȘI VIGILENȚI… Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit la controlul de frontieră și reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Mercedes Benz care figura în bazele de date ca fiind căutat de autoritățile din Italia.

Pe 08 ianuarie a.c., în jurul orei 17.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova, în vârstă de 46 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Italia. „Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autovehiculului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia în anul 2021. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autovehiculul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui, comisarul de poliție Irina Mirică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.