Mesaj sfâșietor al soției bârlădeanului mort în tragicul accident din Argeș!

Robert Daniel Pletoianu

TRAGIC… Moartea bârlădeanului în vârstă de 25 de ani, Robert Daniel Pletoianu a produs un șoc puternic pentru toți cei care l-au cunoscut, dar îndeosebi pentru soția sa, Anamaria. Femeia a postat pe pagina de socializare un mesaj sfâșietor, în care spune cu cât drag îl aștepta acasă cu masa caldă și cât de greu îi va fi să explice fetiței lor Anastasia, „de ce tati nu mai e”! Interesant este că la două zile de la producerea tragicului eveniment, polițiștii nu au stabilit dinamica acestui tragic accident în care a fost implicat un TIR și mașina cu volan pe dreapta în care se afla și bârlădeanul Daniel Robert Pletoianu. Acesta va fi înmormântat în localitatea Mioveni, de lângă Pitești, județul Argeș, unde se mutase după ce s-a căsătorit cu Anamaria, acum doi ani.

Bârlădeanul care a murit pe 11 ianuarie, într-un tragic accident petrecut în județul Argeș, este Daniel Robert Pletoianu, de 25 de ani, căsătorit de doar doi ani, cu Anamaria din Pitești. De altfel, Daniel Pletoianu și familia sa acolo își aveau reședința și tot acolo va fi și înmormântat, în Mioveni – Pitești. Soția sa este în stare de șoc și, într-un mesaj postat pe Facebook, aceasta își strigă durerea și se teme de reacția fetiței lor, de aproape doi ani, când va afla că „tati al ei” nu mai vine!

„Dumnezeu astăzi m-a ales pe mine, 11.01.2021, de ce? De ce, Doamne, mi-ai lăsat în suflet un gol imens și o pată neagră pe inimă? Cu ce ți-am greșit, Doamne, în viața asta? Astăzi soțul meu a decis să urmeze un alt drum! Un drum negru și întunecat…. Nu îți era bine acasă, lângă familia ta? Ceea ce am auzit astăzi este IREAL, nu pot concepe așa ceva! Vei rămâne bărbatul meu, te voi iubi mereu! Ia spune-mi, iubirea mea… Ce-i spun eu Anastasiei când îl va striga pe tati, unde e tati? De ce nu mai vine tati acasă, ce-i spun eu Anastasiei?? Vreau să știi că te iubesc enorm și te voi iubi până la adânci bătrâneți, vreau să te întorci acasă la mine, hai acasă iubire…. Știi că seara te așteptam cu mâncare caldă pe masă și fata ta abia aștepta să te vadă… Haide, te așteptăm acasă, dar tu nu vrei să mai vii, nu vrei să mai vorbești cu noi… Ai fost un om bun și pentru mine așa vei rămâne în continuare, mi-ai lăsat sufletul gol și o pată neagră pe inimă, pe care nimeni, niciodată nu o va putea șterge. Rămas bun, soțul meu! Drum lin către îngeri !”, este mesajul soției pentru Daniel Robert Pletoianu. Pe rețeaua de socializare curg mesajele condoleanțe, trimise de foștii colegi de clasă din Bârlad, de rudele și prietenii lui Daniel Pletoianu. Absolut toți sunt în stare de șoc, sunt alături de tânăra soție și de fetița prietenului și colegului lor, dispărut atât de tragic.

Accidentul în care a pierit tânărul din Bârlad, provocat de prietenul său, care era la volan!

Robert Daniel Pletoianu, de 25 de ani din Bârlad, specialist în construcția de case, a fost implicat pe 11 ianuarie, dimineață, într-un cumplit accident, petrecut în județul Argeș, între localitățile Drăganu și Cotmeana, pe DN 7. Plecat în zonă împreună cu doi bărbați, Benny Furdui și socrul acestuia, din județul Sibiu, care doreau să ridice o casă, ginerele locuind în Londra, Robert Daniel P. a fost zdrobit în accident, în care și-au pierdut viața și cei doi clienți ai lui. Practic, mașina condusă de Benny Furdui, un BMW cu volan pe dreapta, cu numere de Anglia, a derapat, s-a așezat de-a curmezișul, a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit frontal de un TIR încărcat cu 100 de butelii de oxigen. Din păcate, bârlădeanul era căsătorit de doi ani, avea și un copil, o fetiță, care acum a rămas doar în grija mamei. Bărbatul care conducea autoturismul înmatriculat în Anglia, implicat în accident, avea 29 de ani, iar alături îl avea pe socrul său și pe bancheta din spate pe tânărul din Bârlad.Toți trei au murit în accident.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ