spot_img
20.8 C
Vaslui
29-mai-2023

Mesaje obscene scrise pe blocul fostei iubite. Bărbatul din Piatra Neamț a vrut să se răzbune

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Deoarece şi-a lăsat „semnătura“ pe un imobil din cartierul Mărăţei din Piatra Neamț, el a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Totul a început în seara zilei de 8 ianuarie 2023 şi a continuat şi pe 10 ianuarie, după ora 22.00, pietreanul în cauză fiind supărat din motive sentimentale.

Şi a decis să o atenţioneze pe fosta amică. Mesaje obscene au fost scrise şi desenate cu un spray şi mai apoi cu vopsea de culoare roşie, acesta fiind modul în care a considerat că se răzbună pe cea cu care avusese o relaţie. Individul a fost înregistrat de camerele de supraveghere de la nişte pubele pentru deşeuri.

„Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional pentru încălcarea H.C.L. 228/2021- Regulamnetul privind normele de gospodărire, întreţinere, curăţenie şi estetică în municipiul Piatra Neamţ, art. 9, lit. g şi a fost somată să înlăture mesajele scrise şi să readucă pereţii imobilului la starea inţială“, a transmis Poliţia Locală Piatra Neamţ. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/mesaje-obscene-scrise-pe-blocul-fostei-iubite-2234822.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.