1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

Mesajele false din partea E.on, investigate de companie

- Advertisement -
ALERTĂ… Specialiștii în CyberSecurity investighează acest incident pentru a identifica și transmite informații utile către instituțiile specializate ale statului care sunt autorizate să ia măsuri pentru prevenirea unor situații similare.

AVERTISMENT… E.ON Energie România își avertizează clienții să nu ia în considerare și să nu dea curs mesajelor primite, în ultimele zile, prin intermediul Whatsapp sau SMS, în numele companiei, privind necesitatea unei deplasări la magazinele E.ON și depunerea unei cereri, pentru a beneficia de schema de sprijin.

Aceste mesaje nu sunt expediate de E.ON Energie Romănia, iar dacă primiți mesaje care conțin îndemnuri de a completa rapid cereri sau de a accesa link-uri, recomandarea companiei este să nu dați curs acestor invitații! Specialiștii în CyberSecurity investighează acest incident pentru a identifica și transmite informații utile către instituțiile specializate ale statului care sunt autorizate să ia măsuri pentru prevenirea unor situații similare. Beneficiarii măsurilor de protecție sunt clienții casnici și noncasnici ale căror prețuri de furnizare energie electrică și gaze naturale prevăzute de contractele în vigoare sunt mai mari decât cele reglementate de legislație. În cazul în care clienții casnici și noncasnici au prețuri contractuale mai mici decât cele prevăzute de noile reglementări, aceștia vor achita contravaloarea energiei electrice și a gazelor naturale consumate la prețul din contractul în vigoare pe toată perioada de valabilitate a prețului din contract. Schema de sprijin a clienților din piața de energie electrică și gaze naturale adoptată de autorități este aplicabilă pentru intervalul 1 septembrie 2022-31 august 2023.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.