-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Mesajele primarilor și instituțiilor din Vaslui cu ocazia sărbătorii Paștelui

- Advertisement -De fiecare dată când vine Paștele, orașul Negrești e în fierbere. Lumea se pregătește cu smerenie să primească Învierea Domnului, cu post, rugăciune și speranță. Familiile se reunesc, fiii comunității se întorc din pribegie acasă, iar anul acesta avem șansa să ne luăm Sfânta Lumină direct de la biserici, fiindcă pandemia s-a terminat. Dacă tot am ajuns să trăim aceste momente, în care putem merge să sărbătorim la biserică Învierea Mântuitorului, haideți, cu mic cu mare, să-L primim pe Iisus Hristos în noi, așa cum se cuvine. Sperăm din tot sufletul ca în perioada Sărbătorilor Pascale să nu avem evenimente nefericite și îndemn locuitorii orașului nostru să sărbătorească Paștele în tihnă și respect față de ceilalți concitadini.

Hristos a Înviat!
Primarul orașului Negrești, Cristi Rusu, împreună cu Consiliul Local


Peste comuna noastră dragă Mântuitorul a trimis îngerii din ceruri să-și întindă aripile protectoare. Avem nevoie de minuni și de ajutorul Maicii care l-a născut pe Hristos, zi de zi. Trebuie și noi să-l întâmpinăm pe Fiul Domnului, în Biserică, în noaptea de Înviere așa cum se cuvine, cu multă iubire în inimă. Dumnezeu va pogorî peste noi Sfântul Duh vindecător și vom învinge toate greutățile!

Hristos a Înviat!
Mona Bujor – primar, împreună cu Consiliul Local Solești


În noaptea de Înviere din acest an nu mai trebuie să stăm după uși să așteptăm Lumina Sfântă. În Sfânta Biserică, Învierea Domnului are o cu totul altă dimensiune, se petrece fenomenul de rezonanță cu Sfântul Duh, care ne curăță de păcate și de blesteme. Anul acesta îi rog pe cetățenii din comună să iasă cu mic cu mare în noaptea de Înviere, fiindcă a venit clipa adevărului și a luminii.

Hristos a Înviat!

Vasile Vânătoru – primar, împreună cu Consiliul Local Banca


Lumina Învierii Domnului va coborî și anul acesta în micuța noastră comunitate din Ciocani. Cu speranță, iubire, încredere și lumină trebuie să-L primim în suflet pe Mântuitor și atunci se va petrece miracolul curățirii de păcate. În speranța că-mi veți ierta toate greșelile făcute ca primar al comunei, vă spun din suflet și cu toată convingerea:

Hristos a Înviat!
Gheorghe Călin, primarul comunei Ciocani
Sărbători Pascale luminate!
Consiliul Local Ciocani


Paștele e sărbătoarea care strânge familia laolaltă. Este momentul în care aprindem flacăra Învierii la mormintele celor adormiți. Bucuria Învierii, sacrificiul suprem în numele iubirii de oameni trebuie să ne trezească din somnul în care pandemia ne-a adâncit. Să ne bucurăm că am scăpat de restricții, că putem merge la biserică, să ne împărtășim de trupul și sângele lui Iisus și sș ne rugăm pentru pace în Ucraina. Nu ne mai putea ține nimeni în case și de aceea trebuie să-l preaslăvim pe  Dumnezeu.

În noaptea Învierii vă aștept pe toți locuitorii din comună în biserica Domnului să cântăm cu toții: Hristos a Înviat!

Ionuț TOTOLICI, primarul comunei Iana
Sărbători Pascale luminate!
Consiliul Local Iana


Sărbătoarea Paștelui, dragi locuitori ai comunei Oltenești, aduce lumină și bucurie sfântă în viața noastră. În Noaptea de Înviere invit toți locuitorii din comună să vină la biserică și să ia Lumină. Harul sfânt al acestei sărbători să vă binecuvânteze, să vă apere de primejdii și să vă umple sufletele de blândețe. Vă doresc să aveți parte numai de bucurii, sănătate și armonie în familie! Paște fericit alături de cei dragi!

Hristos a Înviat!
Primarul comunei Oltenești, Constantin Galeru și Consiliul Local Oltenești


Rodul pământului, credința în Mântuitor și statornicia pe pământ sunt darurile pe care Dumnezeu ni le-a făcut nouă, oamenilor. În Sfânta Noapte a Învierii și în cele trei zile de sărbătoare Duhul lui Dumnezeu coboară pe pământ să ne alunge gândurile ascunse și să ne șteargă păcatele care aduc în trup boala, deznădejdea și ura. Haideți să primim Învierea Domnului cu sufletul deschis, fără frică și să fim bucuroși că putem merge la Sfânta Biserică, fără restricții ca în ultimii doi an! Biserica este rugul aprins al mântuirii, locul în care dispare frica, iar rugăciunea ne întărește mintea să putem continua în aceste vremuri tulburi.

Hristos a Înviat!
Paula Denisane Hultoană, împreună cu Consiliul Local Zorleni


De Înviere, dragi bârlădeni, veți găsi străzile orașului curate și primitoare, așa cum sunt în fiecare zi. Luminile miilor de lumânări care vor invada străzile sunt semnul  credinței, dar și al speranței că în viitor va fi pace. Doar cu Dumnezeu în suflet și cu credința în mântuire vom reuși să trecem peste toate greutățile.

Să aveți un Paște Luminos, dragi bârlădeni! Hristos a Înviat!
Conducerea CUP Bârlad


Să învățăm de la pădure cum să fim sănătoși și de la sacrificiul Mântuitorului să ne însușim lecția iubirii! Iată cele două elemente esențiale ale vieții care ne aduc tihnă și fericire. În aceste zile magice care preced minunea Învierii, pădurarii, lucrătorii din Direcția Silvică Vaslui vă spun din suflet și cu credință: Hristos a Înviat!

Cătălin Ionel Idriceanu – director al Direcției Silvice Vaslui

 


Bisericele din comuna noastră îi așteaptă pe credincioși la slujba de Înviere, iar la mănăstire măicuțele pregătesc ouăle roșii pentru cei care se spovedesc și se împărtășesc. Anul acesta avem un Paște normal. Eu, ca primar, voi fi la biserică, să primesc lumina Învierii Domnului în suflet și sper să ne întâlnim cu toții și să cântăm: Hristos a Înviat!

Lascăr Popa – primar, împreună cu Consiliul Local Coștești


Anul acesta, Învierea Domnului Nostru Iisus Hristos vine odată cu anotimpul florilor. Când sufletele noastre sunt curățate de Lumina Sfântă, florile care își deschid petalele aduc armonia în lume. Iată motivul pentru care în noaptea de Înviere trebuie să mergem în Sfânta Biserică, să ne curățăm de păcate, iar mireasma florilor dăruite Mântuitorului vor aduce armonia în sufletele voastre, dragi locuitori ai comunei Dimitrie Cantemir.

Hristos a Înviat!
Mihai Acsinte – primar, împreună cu Consiliul Local Dimitrie Cantemir

 


Sărbătoarea Învierii are o semnificație aparte. Este momentul să dăm ascultare glasului Mântuitorului și să-l cinstim cum se cuvine, venind în biserică. Le transmit locuitorilor din comuna Băcești să vină să-și ia Lumină, să respecte regulile de conduită în societate în noaptea de Înviere, dar să vină și cu inima dechisă la Iisus Hristos, fiindcă numai El ne spală de păcate.

Hristos a Înviat!
Horațiu Cărăușu –primar, împreună cu Consiliul Local Băcești


Sărbători Pascale liniștite și luminoase, iar Lumina Învierii să vă aducă pacea sufletească!

Hristos a Înviat!
Conducerea Aquavas


În comuna Coroiești clopotele anunță marea sărbătoare a Învierii. Dumnezeu își cheamă copiii în Casa Lui, unde nu există boală și frică. Haideți să-L întâmpinăm pe Fiul Domnului cum se cuvine de Paște, să primim Lumina Sfântă cu încredere și speranță! Cu Dumnezeu în suflet vă spun: Hristos a Înviat! Frica, deznădejdea și ura sunt capcanele răului. Iubirea, apropierea și curajul sunt de la Dumnezeu!

Cristi Lungu, primarul comunei Coroiești


Bârlădenii să aibă încredere că în noaptea de Înviere, străzile unde compania noastră a lucrat sunt practicabile. Mergeți la biserică cu cei dragi cu încredere, să întâmpinați Paștele cu evlavie! Alături de primarul municipiului nostru, noi, cei din compania LDP Reiser, urăm tuturor creștinilor ortodocși din Bârlad, Paște Fericit!

Hristos a Înviat!
Daniel Buzamăt, director general LDP Reiser Bârlad


Suferința lui Iisus Hristos pe cruce s-a terminat. Bucuria Învierii trebuie să ne cuprindă pe toți. Veniți în număr mare la biserică anul acesta să sărbătorim, după doi ani de restricții, Paștele cum trebuie, cu evlavie, cu iertare și înțelegere. Urez locuitorilor din comuna Puiești sărbători tihnite și să se bucure de familia întregită, fiindcă de Paște, fiii comunei noastre, plecați la muncă, vin acasă!

Hristos a Înviat!
Cezar Vasile Ticu – primarul comunei Puiești


În aceste zile de o încărcătură spirituală aparte, să lăsăm preoții să vorbească, iar noi, cei din administrație, să fim ascultători și să pregătim tot ce trebuie ca, în noaptea de Înviere, toți locuitorii din comună să meargă în siguranță la biserică să ia Sfânta Lumină! Urez tuturor locuitorilor din comuna Grivița Sărbători Pascale tihnite!

Hristos a Inviat!
Alina Munteanu – primar, împreună cu Consiliul Local Grivița


Compania Goscom vă urează Sărbători Pascale liniștite și tihnite! Noi vom fi în noaptea de Înviere la datorie, ca de fiecare dată și vom veghea ca de Paște orașul să arate ca-n poveste.

Hristos a Înviat!
Conducerea Goscom

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Bai Buzamat, tu chiar ne sfidezi, așa, pe fata? Drumurile din Bârlad sunt practicabile? Alea la care compania ta a lucrat? Dar cele sparte tot de voi, când le faceti?
    Am spus anterior ca nu vreau să-ți mai văd mecla libidinoasa, dar ce faci,, nu te poți abține?
    Tu, ești puțin narcisist…
    Poate te mai mănâncă in cur sa urezi tu “La mulți ani” tuturor femeilor din Bârlad… Să-ți vezi de femeia ta , pe ea trebuie S-o cintesti, S-o respecți… Lase-le pe celelalte…
    Daniel Buzamat, primar…. Bai, băiatule, stai liniștit acasă, ca nu te votez…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.