1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

Mesajul Asociației Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” din Bârlad cu ocazia sărbătoririi evenimentului Nunta de Aur – 2022

- Advertisement -

Cu bucurie, respect, prețuire și emoție, Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” din Bârlad anunță, după doi ani de pauză (din motive independente de voința noastră și evidente), reluarea serbării „Nunții de Aur” a membrilor săi (din Municipiul Bârlad și de la cele 28 de sucursale din teritoriu) care împlinesc această frumoasă vârstă întru căsnicie în anul 2022, precum și a membrilor care au împlinit 50 de ani de la data căsătoriei în anii 2020 și 2021, a peste 150 de cupluri. Prin aniversarea Nunții de aur și a tainei căsniciei, serbăm însăși familia și neamul nostru românesc. Căsătoria este însăși taina dragostei, dar și a bucuriei roditoare, ea fiind totodată o celebrare a copiilor și nepoților noștri – roadele căsniciei noastre.

Mariajul înseamnă înainte de toate asumare totală, curaj, statornicie, fidelitate și sinceritate, dar cel mai mult răbdare, înțelegere, milă și îngăduință pentru celălalt, spirit de jertfă și credință vie!

Din acest motiv ne înclinăm cu respect în fața acelora dintre membrii noștri și nemembri, din Municipiul Bârlad și Sucursalele Asociației noastre, care au împlinit 50 de ani de căsnicie; dragostea dumneavoastră ne inspiră, ne dă speranță și curaj. Pentru noi reprezentați un model și un ideal spre care perpetuu tindem.

Acesta este și motivul pentru care noi, cei de la Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” din Bârlad  încheiem cuvântul nostru cu promisiunea de a vă vom fi mereu alături, așa cum, cu ajutorul lui Dumnezeu, v-am fost încă din 2010. Avem chiar fericirea a vă informa că de atunci până astăzi au fost sărbătorite, an de an,  de către Asociația noastră nu mai puțin de 1259 de cupluri, 1259 de căsnicii, 1259 de familii care și-au atins menirea!

Cu îngăduința Bunului Dumnezeu, joi, 29 septembrie 2022, între orele 14.00-22.00, Asociația noastră, Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” din Bârlad, împreună cu Primăria Municipiului Bârlad, Episcopia Hușilor și Protopopiatul Bârlad, sărbătorim Nunta de Aur a 90 de cupluri (81 din Bârlad, 73 de cupluri fiind membre ale Asociației, 2 cupluri de la Sucursala Grivița și 7 cupluri de la Sucursala Banca ), la Biserica cu hramul „Sf. Mare Prooroc Ilie Tesviteanul” și la Salon „Royal” din Bârlad.

Astfel, nu ne mai rămâne decât a vă ura un călduros „La mulți ani”, dorindu-vă în continuare căsnicie fericită, plină de pace și de împliniri! Chemăm cu smerenie pe Dumnezeu a vă binecuvânta și a vă îndeplini toate dorințele spre bun folos și neîncetat a vă conduce către mântuire și viața cea veșnică. Felicitări! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Președintele Asociației Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” Bârlad,

Magistrat Pensionar Nicolaie Mihai

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.