spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Mesajul de Paşte al Arhiepiscopului Dunării de Jos: „Să nu-i uităm mai ales pe tineri. Ei au mari așteptări de la dragostea noastră!”

- Advertisement -

În pastorala către credincioşi, de Învierea Domnului, Înaltpreafinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, face un apel la credință, la iertare, comuniune între semeni, liniște și iubire: „Așa să trăim Învierea!”. Un mesaj special a fost adresat și către tineri.

„Preaiubiţi credincioşi şi credincioase

Cuvintele adevărate, frumoase, calde, curate, înălțătoare sufletește și mobilizatoare comunitar la Sfintele Paști capătă o sacră dimensiune. Sunt pline de lumina, de pacea și de bucuria Domnului, Biruitorul iadului și al morții și <începerea altei vieți veșnice> . Acum câteva clipe ne am adunat gândurile, stările emoționale, într-o atmosferă normală, tainică, mutându-le de la spațiul personal la cel foarte apropiat de alți semeni, dar, de fapt, cu toții ne am îndreptat spre singurul loc care ne reunește, spre Sfânta biserică…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/mesajul-de-paste-al-arhiepiscopului-dunarii-de-2359023.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.