spot_imgspot_img
spot_img
9.5 C
Vaslui
03-dec.-2023

Mesajul pe care Mircea Badea i l-a transmis Dianei Șoșoacă, după excluderea din AUR

- Advertisement -

Vestea bombă că Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul surpriză, care la alegeri a obţinut 10 la sută din sufragii, nu a fost trecută cu vederea de către opinia publică. Astfel, şi Mircea Badea i-a transmis Dianei Șoșoacă un mesaj, după excluderea din AUR.

Ieri, 10 februarie, senatoarea de Iaşi Diana Șoșoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Romanilor (AUR), în urma propunerii făcute de Claudiu Tîrziu şi Sorin Lavric pentru poziţiile adoptate de senatorul Diana Șoșoacă în interiorul AUR, dar şi în exteriorul acestuia.

Micea Badea, mesaj către Diana Șoșoacă după ce a fost exclusă din AUR

Diana Șoșoacă, practic portavocea AUR, a fost exclusă din partid! Nu i s-a mai tolerat, de către liderii AUR, ieşirile vulcanice fie în live-uri, fie chiar la TV. Realizatorii Mircea Badea şi Mihai Gâdea au avut reacţii vizavi de decizia în urma căreia senatoarea a fost dată afară din partidul surpriză, care la alegeri a avut un procentaj de 10 la sută.

În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, de la Antena3, moderatorul Mihai Gâdea şi invitaţii lui au discutat despre motivele pentru care Diana Șoșoacă şi-a pierdut dreptul de a mai reprezenta partidul AUR. La discuţii a participat şi colegul său, Mircea Badea, de la emisiunea ”În gura presei”.

„Mie îmi place foarte mult de doamna Șoșoacă – Je suiş Șoșoacă! Deci, o susţin! Eu sunt şi eu un fel de Sosoaca al Antenei 3, deci cumva… O susţin, mi se pare foarte simpatică, e haioasă. E foarte, foarte bună”, a spus Mircea Badea.

A fost însă singurul care i-a ţinut partea. …https://www.bzi.ro/mesajul-pe-care-mircea-badea-i-l-a-transmis-dianei-sosoaca-dupa-excluderea-din-aur-4126360?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.