28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

“Meseriașii” de la Pfeiffer au comis-o din nou. Zona Gării a rămas fără apă (FOTO)

CA LA NOI… Timp de câteva ore, blocurile situate în apropierea sediului Direcției de Sănătate Publică Vaslui au avut surpriza de a rămâne fără apă la robinet. Și asta după ce o nouă avarie s-a produs în zonă, avarie urmată de prăbușirea unei bucăți de trotuar și a unei bucăți de asfalt. Conform reprezentanților Aquavas Vaslui, totul a pornit după ce unul dintre angajații firmei timișorene ar fi deschis o valvă care nu trebuia deschisă și aceasta a provocat avaria. “Au rămas fără apă, în intervalul orar 18.30 – 21.30, aproximativ 8 blocuri de locuințe din zona respectivă. Echipele de intervenție au reușit să repare avaria și să realimenteze, cu apă, zona afectată”, au transmis și reprezentanții Aquavas.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. 100 de ani le trebuie să aranjeze străzile, trotuarele, tot! Toata zona Traian, Gării, spre Gura Bustei, oriunde e dezastru! Totul cu gropi imense, cu pavele din trotuare scoase, mormane de moloz, praf! Mai dezastru ca acum, nu a fost!

  2. Nu are nici o vina Primaru in cate sa se mai inparta si el., sunt consilieri locali care pot merge in teren sa vada ce se petrece(de asta au fost alesi) , dar ei merg sa filmeze lipsa florilor din sensurile giratorii ,😂Dar asa e Barbu nostru mai romantic cand vine vorba de flori .In astia care isi bat joc de noi nu poate da cu pietre pentru ca 65% sunt din satul natal a lu* tatucu Buzatu

  3. Nesimțiți ce sa mai vb au rupt orașul in doua numai praf numai mizerie oras de cacat nu se ocupa nimeni de firma asta care își bate joc de cetățenii acestui oras ?

    • Cine ar putea sa o facă decat gospodarul acestui oraș pe care l cheamă Paval? Nu cu acordul lui a venit aceasta pseudofirma de construcții? Nu cred ca a venit de capul ei si hai sa ne batem joc de vasluieni! Votați-l!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here