1.3 C
Vaslui
04-feb.-2023

Metoda ingenioasă prin care turiştii români sunt înşelaţi în Bulgaria. „Eroarea era de faţadă, să te facă de bani”

- Advertisement -

O româncă a explicat schema prin care angajaţii unor benzinării din Bulgaria încearcă să-i înşele pe turiştii români. Femeia a fost şi ea la un pas de a fi păcălită, dar şi-a dat seama în ultimul moment.

Mii de români îşi petrec Paştele în Bulgaria, iar şi mai mulţi sunt tentaţi de litoralul bulgăresc, în perioada estivală. Unii dintre ei riscă, însă, să cadă victime unor scheme ingenioase puse la cale de escrocii bulgari, aşa cum era să păţească de curând o româncă.

Femeia a povestit totul pe pagina de Facebook  „Vacanţe sub 500 de euro”, pentru a-i pune în gardă pe conaţionalii care îşi fac concediile în Bulgaria sau se află pur şi simplu în tranzit în această ţară. „M-am gândit că aţi vrea să ştiţi şi voi o schemă faină prin care rămâneţi păgubiţi! Ieri am tranzitat Bulgaria şi am oprit la o benzinărie cu roşu, nu i-am reţinut numele, dar era după un OMV. Am mers să plătim, suma era 45 leva, am încercat să plătim cu cardul, gen am pus cardul a făcut bip, scria ceva acolo, dar nu ne-a cerut pinul a zis doar că nu merge! Am zis ok, zice doamna, „euro”? Zic da, ok, cât e, scoate un calculator face calcule de zici că era la test! Şi rezultatul ei zice 46 euro! Iniţial zic ok, îi dau 50 euro scoate un păhărel din laterala casei şi îşi pune din el o sumă în casa de marcat! Iar ăia 50 îi pune în păhărel.

Citeste mai mult: adev.ro/raug42

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.