spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Metoda „vaccinării la chiuvetă” aplicată și în Franța. Asistenta care administra ser fiziologic în loc de vaccin

spot_imgspot_img
- Advertisement -

În Hexagon, unde pașaportul de vaccinare a fost introdus de la 21 iulie, apar tot mai multe suspiciuni în legătură cu persoane care au primit adeverința de vaccinare fără a fi imunizate. Astfel de cazuri sunt cercetate și în România.

În iunie, o asistentă de la Spitalul Sainte Anne, din Paris, a fost suspendată după ce a fost suspectată că a eliberat certificate de vaccinare pacienților, într-un centru de vaccinare din capitala Franței, fără ca aceștia să primească însă un vaccin anti-COVID-19. „Când veneau persoane la vaccinare, asistenta găsea un motiv pentru a rămâne singură cu ei. Ceea ce a atras suspiciuni este faptul că toți aceștia spuneau că au venit pentru o singură doză de vaccin, pentru că au avut deja COVID-19”, a explicat pentru BFMTV Nadine Phan, directoarea GHU (Groupe Hospitalier Universtaire de Paris), potrivit canalului francez.  Vaccinare cu ser fiziologic  În schimbul a 300 de euro (aproximativ 1500 de lei), asistenta din Paris arunca doza de vaccin anti-COVID-19 și le injecta, în schimb, ser fiziologic pacienților.  Ea le-a declarat polițiștilor, potrivit sursei citate, că a eliberat o duzină de certificate false de vaccinare, în fiecare zi, timp de o lună.
Citeşte întreaga ştire: Metoda „vaccinării la chiuvetă” aplicată și în Franța. Asistenta care administra ser fiziologic în loc de vaccin

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.