spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
25-sept.-2023

Micii fotbaliști bârlădeni, locul 2 la prima participare (FOTO)

- Advertisement -

PREMIERĂ… Clubul de fotbal Viper’s Bârlad a participat în perioada 11 – 13 august a.c., la prima ediție pe Moldova a Cupei „Stelele Bucureștiului”, organizată la Focșani, cu grupa 2015. Micii fotbaliști bârlădeni, proaspăt formați, au ocupat un onorabil loc 2 după trei zile de turneu. Au pierdut finala cu echipa Inizio junior Focșani.

„Am avut și un premiu pentru mijlocașul turneului decernat jucătorului bârlădean David Cuzub. Au fost în joc opt formații, împărțite în 2 grupe, câte 4 jucători în fiecare grupă. S-a jucat în format 4+1. O performanță notabilă având în vedere că acest Club de fotbal Viper’s din Bârlad are 7 luni de la înființare. A fost prima participare a Viper’s la un joc organizat de Federația Română de Fotbal, iar faptul că a luat locul 2 este un rezultat excelent. Mai ales că jucatorul bârlădean de 8 ani, David Cuzub, a fost desemnat mijlocașul turneului la grupa 2015”, a precizat prof. Ionuț Melinte, antrenorul copiilor fotbaliști în vârstă de 8 ani, câștigătorii locului 2.

Echipele clasate pe locurile I, II, III au fost premiate cu mingi, medalii, cupe, diplome. Cei mai buni portari, fundași, mijlocași, atacanți, jucători au fost premiați cu mingi, tricouri, trofee, diplome, rucsacuri, șepci. Partenerul tehnic al competiției, Kelme România Oficial a acordat mingi, tricouri, rucsacuri, șepci celor mai bune echipe și celor mai buni jucători de la toate grupele. Partenerul oficial al turneului, Federația Română de Fotbal a acordat cupe, trofee și medalii celor mai bune echipe clasate pe locurile I, II, III și celor mai buni jucători.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Articol la comandă fără o oarecare informare…
    Păi ăsta abia dacă a terminat liceul și tu Cezara, îl faci profesor? Are probleme grave de comportament.
    Este un impostor care se dă antrenor ! Noroc cu YouTube…
    Dl Deputat Popică a luat copilul de la el…avea numai „luminițe” in cap!
    Dna Cuzub știe…😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.