spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Microbuz furat din Cehia, descoperit la Albița la numai o zi după alerta de furt! (FOTO)

- Advertisement -
MICROBUZUL RAPID… La nici o zi de când s-a primit alerta de furt a unui microbuz din Cehia, acesta a fost descoperit fix la Vama Albița!

HOȚIE… Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit la controlul de frontieră un microbuz marca Volkswagen, care figura în bazele de date ca fiind furat din Cehia în urmă cu doar o zi! Microbuzul a fost indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor, privind săvârșirea furtului.

Totul s-a petrecut pe 26 iulie a.c., dis-de-dimineață, în jurul orei 06.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița. Aici s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în țară, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 41 de ani, care conducea un microbuz marca Volkswagen, înmatriculat în Republica Moldova. „Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a mijlocului de transport, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Cehia la data de 25.07.2023. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că doar utilizează mijlocul de transport în cauză, nefiind proprietarul acestuia și că nu are cunoștință despre faptul că microbuzul este furat sau implicat în vreun litigiu.  Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autovehiculul, în valoare de 23.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a precizat comisarul de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.