spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
02-oct.-2023

Microbuz înmatriculat în Vaslui, implicat într-un grav accident în Ungaria: 2 morți și 9 răniți grav (FOTO | VIDEO)

- Advertisement -

UPDATE: ISU Bihor a remis un comunicat cu privire la incidentul rutier petrecut în Ungaria, în care a fost implicat înmatriculat un microbuz înmatriculat în județul Vaslui.

„In dimineața zilei de duminica, ora 03.56, pe raza județului Hajdu – Bihar din Ungaria (la o distanță de circa 20 km de Oradea) a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autovehicul Ford Transit, soldat cu un bărbat decedat și rănirea altor 6 persoane, printre care si conducătorul auto. Acesta a fost identificat în persoana numitului O. Ovidiu (40 ani) din comuna Todiresti care este internat cu răni grave la Spitalul din localitatea Berettyoujfalu din Ungaria. Printre celelalte 5 persoane rănite, pasageri ai microbuzului, se regăsește un bărbat din Vulturesti (30 ani) si o femeie din Vaslui (31 ani) – se pare ca era cu minorul (nu s-a reușit sa se afle starea acestuia). Alte 2 persoane ar fi din judetul Iasi, iar cu privire la una nu s-a aflat de unde este. Se fac demersuri pentru informarea familiilor, atât a persoanei decedate cât si a răniților, de pe raza județului Vaslui.”

Persoana decedată din microbuz este un bărbat în vârstă de 56 de ani din Vaslui. Se pare că a doua persoană decedată este un cetățean ungur, care se afla în duba care se deplasa din sens opus.

IMPACT DEVASTATOR… Un microbuz cu numere România a fost implicat, duminică dimineața, într-un grav accident produs pe DN 42 din Ungaria, pe raza localității Berettyóújfalu.  Microbuzul românesc avea numere de Vaslui și se pare că era condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Todirești. Conform unor informații, în microbuz se aflau persoane din județele Vaslui și Iași.  Accidentul s-a soldat cu doi morţi şi 9 răniţi, din care 8 în stare gravă.

„Un accident rutier s-a produs pe tronsonul de kilometru 31 al drumului național nr. 42 în data de 10 iulie 2022 în jurul orei 4:30 a.m. Pe baza datelor disponibile în prezent, un microbuz, un tractor agricol şi o dubă s-au ciocnit în împrejurări care nu au fost încă clarificate”, scrie haon.hu, citând surse poliţieneşti. Potrivit unor surse de la faţa locului citate de haon.hu, „tractorul se afla în drum de la Püspökladány la Berettyóújfalu când microbuzul cu numere de România, care venea din spate, a început să depăşească. După cum am aflat, vehiculul s-a ciocnit mai întâi cu remorcherul tractorului şi apoi cu duba care venea în faţa acestuia”. Potrivit jurnaliştilor ungari, în urma impactului, trei persoane au rămas blocate între fiarele contorsionate şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru eliberarea lor. Ambulanţele au preluat de la faţa locului opt răniţi grav şi unul uşor. Două victime, un copil şi un adult, aveau leziuni la craniu și sunt tratate la spitalul din Kenézy din Debrecen, alte două la spitalul din Karcag, iar cinci la spitalul din Berettyóújfalu. Autoritățile vasluiene au confirmat faptul că în accident a fost implicat un microbuz înmatriculat în județul Vaslui. Vom reveni cu amănunte!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.