spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

Microbuz plin cu copii, lovit de un dric

- Advertisement -

La un pas de tragedie din cauza unui sofer care a adormit la volan

SPAIMÃ Un microbuz plin cu copiii care au participat la Vaslui, la competitia fotbalisticã “CUPA HAGI” a fost lovit în plin de soferul inconstient al unui automobil break transformat în dric, sofer care a dormit la volan. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, doar cu mici echimoze ale juniorilor fotbalisti.

Dupã ce au jucat un meci la Vaslui, pe drumul de întoarcere spre Husi, în plin centrul comunei Muntenii de Jos, microbuzul în care se aflau cei 14 de mici fotbalisti huseni, împreunã cu profesorii-antrenori, a fost lovit de un sofer inconstient al unui autoturism break transformat în dric. Din fericire, incidentul, petrecut pe înserate, în jurul orei 17,00, nu s-a soldat cu victime, poate si datoritã vitezei reduse cu care se deplasa microbuzul, în schimb ambele vehicule implicate au fost serios avariate. Timp de mai bine de o orã, circulatia pe DN24, a fost întreruptã pe sensul de mers spre Bârlad. Antrenorul copiilor, Marian Tãtaru a declarat cã toti copiii sunt teferi: “Bucuria copiilor de a se prezenta atât de bine la una dintre primele lor competitii ca tineri fotbalisti a fost stricatã de un sofer inconstient. Mã bucur cã toti copiii sunt teferi, poate si datoritã faptului cã soferul nostru conducea prudent, iar micutii, obositi dupã meciurile avute, stãteau cu totii pe scaune. Copii sunt doar putin speriati în urma evenimentului, asteptãm acum sã se definitiveze ancheta politistilor de la Politia Rutierã si sã ni se trimitã un alt mijloc de transport pentru a ajunge acasã”.

Soferul a adormit la volan

“În incidentul rutier a fost implicat un autovehicul marca Mercedes înmatriculat în strãnãtate, care circula din directia Bârlad spre Vaslui si un microbuz în care se aflau 14 copii, care veneau de la activitate scolarã si se îndreptau spre Husi. În apropierea intersectiei cu drumul spre Lipovãt, conducãtorul Mercedesului, un vasluian în vârstã de 53 de ani, a adormit la volan. Masina a pãtruns pe contransens si a intrat în coliziune cu microbuzul. Nu au fost victime. Cele douã autoturisme au fost avariate, iar copiii si-au continuat deplasarea cu un alt microbuz”, a declarat insp. mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Soferului vinovat i-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioadã de 60 de zile. El a primit sase puncte-amendã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.