spot_imgspot_img
8.1 C
Vaslui
23-feb.-2024

Micuț cu pareză după o injecție făcută de pediatru – anchetă penală pentru vătămare corporală din culpă

- Advertisement -

O familie din Gura Humorului trăiește un coșmar deja de mai bine de doi ani, după ce băiețelul lor a suferit o pareză la piciorul drept, imediat după ce i s-a făcut o injecție intramusculară. Internări, speranțe, deziluzii, recuperare și iar recuperare, cam așa decurge viața familiei de atunci, cu progrese importante pentru copil, dar totuși încă departe de normalitate.

Cazul este deja de mai bine de un an și jumătate pe masa polițiștilor de la Biroul de Investigații Criminale Suceava și a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. În acest caz nu s-ar putea spune că ancheta nu a făcut pași, fiind realizate deja două expertize medico-legale, care confirmă în mare parte acuzațiile părinților. Totuși, dosarul deschis pentru vătămare corporală din culpă este încă in rem, față de faptă. Medicul pediatru care a făcut injecția a fost audiat în calitate de martor deocamdată. Totuși, având în vedere că la dosar a fost depusă recent și a doua expertiză medico-legală, unde au formulat opinii avizate mai mulți medici de la Iași, organul de cercetare penală urmează să stabilească probabil în scurt timp turnura pe care o va lua ancheta și dacă se impune sau nu trimiterea în judecată a medicului pediatru.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2021-09-08/Micut-cu-pareza-dupa-o-injectie-facuta-de-pediatru-ancheta-penala-pentru-vatamare-corporala-din-culpa#ixzz75sESs0iv

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.