spot_imgspot_img
7.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Micuții fotbaliști de la Tigers Vaslui, campioni la București (VIDEO)

- Advertisement -
CEI MAI BUNI… Fotbalul vasluian are viitor. Au demonstrat-o și micuții fotbaliști de la Sporting Tigers Vaslui, născuți în anul 2016, care au câștigat marele trofeu la Cupa Stelele Viitorului București.

TROFEU… Copiii de la Sporting Tigers Vaslui, campioni la Cupa Stelele Viitorului – București. Grupa 2016, pregătită de Andrei Bălan, a câștigat ediția 2022 a turneului de fotbal pentru copii și juniori de la București, după ce a învins în marea finală pe Universitatea Cluj, scor 5-4, după executarea loviturilor de departajare.

Micuții fotbaliști vasluieni, antrenați de tânărul profesor Andrei Bălan, s-au descurcat bine încă din faza grupelor, pe care au terminat-o neînvinși, cu următoarele rezultate: 8-1 cu Zamsport București, 8-4 cu Școala de Fotbal “Marius Lăcătuș“ București și 1-1 cu Young Boys Topoloveni. În semifinale, “tigrișorii” au trecut de Șahtior București, scor 7-2, pentru ca în ultimul act să învingă, la penalty-uri, Universitatea Cluj, 5-4, 2-2 în timpul regulamentar. “A fost o competiție foarte frumoasă în care tigrișorii sau autodepășit și în care au dat dovadă de un curaj fantastic. Au jucat fotbal la 30 de grade și chiar dacă ne-am împiedicat de multe ori de minge sau ne-am dat și autogoluri am luptat până la final și am demonstrat că suntem niște tigrișori cu adevărat. Mulțumesc părinților pentru sprijin și susținere. E momentul ca și mediul de afaceri din județul Vaslui să își îndrepte privirea și către copii și juniori. Drumul către performanță este greu și costisitor pentru părinți, iar oamenii de afaceri ar putea da o mână de ajutor sprijinindu-ne în demersul nostru de a duce Vasluiul cât mai sus pe harta fotbalului românesc”, ne-a declarat Andrei Bălan, președinte-antrenor la clubul Sporting Tigers Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.