1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

Micutzu, sincer despre lupta cu depresia și controversele vieții sale

- Advertisement -

Consacrat de mai bine de 10 ani în stand-up-ul românesc, Micutzu (36 de ani), pe numele său real Cosmin Nedelcu, a abordat constant și zona de film.

Comedie despre viața în corporație

Cel mai recent proiect al său este comedia „Teambuilding“, lansată în cinematografe pe 30 septembrie, în care deține cel mai important rol al său de până acum.

Filmul, o comedie spumoasă despre viața în corporație, a avut la cârmă trei regizori din medii creative diferite: Matei Dima (online), Alex Coteț (publicitate) și Micutzu (stand-up), iar din distribuție mai fac parte Matei Dima, Anca Dinicu, Șerban Pavlu, Roxana Condurache, Nuami Dinescu.

Într-un interviu acordat „Adevărul“, actorul a vorbit despre acest rol, mărturisind că, inițial, l-a speriat, dar și despre perioada dificilă când a avut depresie, despre altercația în care a fost implicat anul trecut și despre motivele pentru care i-a luat apărarea cântărețului de manele Jador, în scandalul de la Filarmonica Banatului…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/micutzu-sincer-despre-lupta-cu-depresia-si-2209651.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.