spot_imgspot_img
spot_img
3.1 C
Vaslui
06-dec.-2023

Mihaela Vlada: „Întelegi ziua de 8 Martie dupã ce devii mamã”

- Advertisement -

Pentru cã recunoasterea si aprecierea au nevoie adeasea de un prilej, 8 Martie, ziua în care în toatã lumea este celebratã femeia, ne-a reamintit cã existã între noi femei tinere, frumoase ,delicate, femeii cu familii reusite, care dimineata la ora 8.00 deshid usa unui birou, iar înauntru pãsesc lideri dedicati care zi de zi prãbusesc bariere într-o lume dominatã încã de sexul puternic.

” Ziua de 8 Martie o întelegi mai bine dupã ce devii mamã”

De formatie biochimist, mamã a doi copii, Mihaela Vlada este de aproape doi an directorul executiv al Directiei Publice de Sãnãtate Vaslui si în acelasi timp pentru cei ce au bunãvointa sã observe portetul unei tinere femei care a avut curajul sã-si asume responsabilitatea si reconcilierea mai multor roluri, femeie, mamã si cel de profesionist si nu în ultimu rând cel de sef. Pentru Mihaela Vlada, directorul DSP Vaslui, ziua internationalã a femeilor, serbatã astãzi este mai ales ziua mamelor. Este ziua în care sentimentul împlinirii se simte gratie cuvintelor, florilor, atentiei pe care doamnele le primesc astãzi din partea copiilor.” 8 Martie este o zi deosebitã pentru cã astãzi copii si familiile noastre ne coplesesc cu atentii, este una din acele zile în care duiosia lor ne face sã ne simtim si mai împlinite. Întotdeauna aceastã zi este înteleasã altfel atunci când devii mamã”, ne-a explicat Mihaela Vlada. În institutia pe care o conduce Mihaela Vlada majoritatea personalului este reprezentat de femei, fapt care nu face decât sã-i bucure pe putinii domni care lucreazã la DSP, despre ei seful nu are decât cuvine bune. „În relatia cu colegii, cu sefii sau cu colaboratorii mei nu am simtit nicio neplãcere din cauza faptului cã sunt femeie. Întotdeauna am gãsit limbajul necesar, calea cea mai bunã de a comunica în reatiile profesionale”, ne-a spus directorul DSP. Pentru cã femeile sunt majoritare în colectivul de la DSP, conducrea le va sãrbãtori de ziua lor ” Mâine foate doamnele de la DSP vor fi sãrbãtorite, vom dãrui flori pentru flori, suntem un colectiv unit, mic, lucrãm foarte bine împreunã mai ales atunci când suntem depãsite de situatie, drept pentru care mâine femeile vor fi sãrbãtorite pentru cã sunt mame, sotii, angajate, pentru cã sunt femei „, a încheiat Mihaela Vlada

La CJAS, institutia este condusã de o „femeie de fier”

Directorul adjunct al Casei de Asigurãri de Sãnãtate , Mihaela Chitariu asociazã semnificatia, importanta, mesajul zilei de 8 Martie cu chipul propriei mame si mai apoi vede ziua aceasta ca prilejul ideal pentru ca toti bãrbatii sã ofere putin mai multã atentie femeilor din viata lor, fie cã sunt mame, sotii, iubite, surori. „Când vine vorba de 8 Martie, în primul rând mã gândesc la mama mea sunt extraordinar de fericitã cã este lângã mine, apoi ca orice femeie mã bucur de ziua aceasta pentru mine, este o zi deosebitã care ne aduce si mai multã atentie si mai multe dovezi de afectiune din partea copiilor si sotilor nostri. Fiul meu este notivul pentru care mâine mã voi simti si mai fericitã si mai împlinitã. Din punctul meu de vedere aceasta e o zi în care domnii trebui sã priveascã mai atent la femeile din vietile lor, pentru cã însãsi viata demonstreazã cã femeia este echilibru existentei lor. Eu personal cred în vorba aia care spune cã femeia este gâtul, iar bãrbatul capul si întodeauna capul se miscã dupã cum îl poartã gâtul”, ne-a povestit Mihaela Chitariu. Despre succesul din carierã , despre cum se descurcã femeie fiind cu responsabilitatea de lider, Mihaela Chitariu rãspunde incredibil de firesc,” De multi ani detin functii cu responsabilitate fie ca a fost vorba de domeniul public sau cel privat si niciodatã, vã spun cu mâna pe inimã nu am avut niciun fel de neîntelegeri cu colegii, cu sefii, niciodatã nu mi s-a reprosat nimic pe motiv cã as fi femeie, nici mãcar nu s-a insinuat. Peste tot am format o echipã, indiferent de functie nu poti si nu stii sã faci toatã treaba dintr-o instiutie, un om nu-si poate asuma toate responsabilitãtile, întodeauna mi-am tratat colegii de la egal la egal pe linie profesionalã colegii bãrbati, am fost mereu exigentã cu mine si apoi cu altii, am comunicat întodeauna clar si am stat de vorbã cu totii când a fost câte ceva de fãcut, sunt perseverentã , autocriticã si responsabilã când am gresit mi-am asumat, numai cine nu munceste nu greseste, greseala e cea mai bunã experientã a vietii si probabil colegii bãrbãti asta au apreciat”. E suficient cinci minute sã asculti cum vorbeste Mihaela Chitariu despre activitatea ei si ti se clarificã imediat de ce femeia are toate resursele de a fi un excelent lider, întodeauna vorbeste despre „noi”, despre colegii ei, mai putin despre ea, recunoaste cã nu ezitã sã îi asculte , este întelegãtoare dar responsabilã si precautã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.