27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Mihai Bendeac: „Udrea s-ar putea supăra, iar asta ar avea repercusiuni asupra mea”

Mihai Bendeac şi Delia Matache au lucrat împreună la o parodie muzicală pe care au prezentat-o în emisiunea „În puii mei”. Cântăreaţa a jucat rolul ministrului Turismului şi Dezvoltării Regionale , Elena Udrea. Piesa pe care cei doi au cântat-o este un cover al melodiei, „A night like this”, interpretată de Caro Emerald. Autorul versurilor „Blonda de la Turism” spune că nu a căutat personajul, ci el a venit de la sine după ce Delia a acceptat să cânte împreună.

„Fiind un mare fan al Deliei, am vrut să cânt o melodie cu ea. Abia după am ales personajul pe care să-l parodiem. Am ales-o pe Elena Udrea, fiind şi ea blondă ca şi Delia. Nu cred că Elena Udrea va fi deranjată, dar cum în ţara asta te poţi aştepta la orice, e adevărat că s-ar putea supăra, iar asta ar putea avea repercusiuni asupra mea, dar eu îmi asum întotdeauna ceea ce fac”, a declarat Mihai Bendeac pentru ziarul Ring.

„Eu doar am interpretat, iar Elena Udrea nu are de ce să se supere, pentru că melodia este un pamflet!”, a continuat Delia Matache.

libertatea.ro

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here