Mihai Bobonete, replică genială către Jurgen Klopp în scandalul Colțescu! Ce i-a spus Bobiță din Las Fierbinți antrenorului lui Liverpool

Actorul Mihai Bobonete, alias „Bobiță” din Las Fierbinți, l-a contrat pe managerul echipei FC Liverpool, Jurgen Klopp, la o postare pe care acesta a făcut-o pe Facebook după scandalul de rasism în care a fost implicat Sebastian Colțescu.

Arbitrul oltean a fost rezerva lui Ovidiu Hațegan la duelul PSG – Bașakșehir, din ultima etapă a Ligii Campionilor, și este acuzat de rasism după ce a folosit apelativul ”ăla negru” pentru a-l identifica pe Pierre Webo, membru al staff-ului turcilor.

FANATIK a pus cap la cap mai multe informații, declarații ale unor foști arbitri români, imagini video și înregistrări audio ale momentului cu pricina, iar concluzia a fost că vocea care face prima oară declarația incriminată este a asistentului Octavian Șovre. Informația a fost preluată de Gazzetta dello Sport și L’Equipe.

Jurgen Klopp s-a implicat în scandalul cu Sebastian Colțescu, Bobiță din Las Fierbinți i-a răspuns dur

Majoritatea oamenilor din fotbal s-au implicat în acest uriaș scandal care îl are în prim-plan pe Sebastian Colțescu și își exprimă indignarea în fața rasismului, iar unul dintre aceștia este și managerul lui FC Liverpool, Jurgen Klopp, însă neamțul s-a văzut contrat în termeni duri de Bobiță din Las Fierbinți.

La scurt timp după ce întâlnirea PSG – Bașakșehir a fost oprită din cauza incidentului dintre Colțescu și secundul formației turce, Pierre Webo, tehnicianul ”cormoranilor” a scris cu majuscule pe contul său de Facebook: ”SPUNE NU RASISMULUI” și a pus cinci pumni strânși trecând de la culoarea alb și ajungând până la negru.

Postarea neamțului a strâns peste 50.000 de aprecieri, 750 de distriburi și a avut peste 1.500 de comentarii. Însă nu toate favorabile. Unul dintre cei care nu sunt de acord cu Jurgen Klopp este și actorul Mihai Bobonete, cunoscut pentru rolul din serialul Las Fierbinți unde îl interpretează pe Bobiță.

”Ești nebun… Nu era o formă de rasism… era doar limba română. Sunteți atât de mândri de acest rahat și faceți multe lucruri… încercați să utilizați google translate”, i-a răspuns Bobiță renumitului tehnician german.

Bobiță din Las Fierbinți Jurgen Klopp scandal Colțescu

https://www.fanatik.ro/bobita-din-las-fierbinti-l-a-contrat-pe-jurgen-klopp-la-o-postare-facebook-in-scandalul-coltescu-esti-nebun-19382209
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ