spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Mihai Mironescu, singurul curajos care s-a înscris la examenul pentru functia de adjunct al IPJ Vaslui

- Advertisement -

EXAMEN…Anuntat încã de luna trecutã, concursul pentru ocuparea functiei de adjunct al Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui nu a mai prezentat un interes atât de mare pentru politistii vasluieni. Astfel, la concursul organizat în data de 18 iulie s-a înscris un singur candidat care a trecut deja primul hop si anume verificarea îndeplinirii conditiilor de participare la concurs. Cel care s-a înscris este comisarul Mihai Mironescu, seful Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Vaslui.

Dacã în luna martie, pentru ocuparea functiei de adjunct al sefului IPJ Vaslui s-au înscris mai multi candidati, examenul de luna aceasta nu a mai prezentat acelasi interes pentru politistii vasluieni. Astfel, în data de 18 iulie se va prezenta la interviu un singur candidat, în persoana comisarului de politie Mihai Mironescu, dacã acesta va fi declarat „apt psihologic”. Deocamdatã, Mironescu a trecut un prim hop, cel al verificãrii dosarului si a îndeplinirii cumulative a conditiilor de participare la concurs. Concursul va consta în sustinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistreazã audio si/sau video si se va desfãsura la sediul Inspectoratului General al Politiei Române. Este cel de-al doilea concurs organizat în ultimele luni, pentru ocuparea aceluiasi post dupã ce, în luna martie, candidatii nu au reusit sã treacã proba interviului. La acea datã, doi comisari de politie vasluieni au participat, dar nici unul nu a reusit sã obtinã notã de trecere. De retinut este si faptul cã Mironescu a mai participat la astfel de examene. În luna ianuarie, comisarul de politie a fost unul dintre candidatii înscrisi pentru functia de sef al Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui. Numai cã, în urma examenului din 16 ianuarie, nici unul dintre cei înscrisi în cursã nu a reusit sã obtinã notã de trecere.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

 1. Sunt ofițeri foarte buni dar nu vor să se bage în troacă, nu vor să se manjească și să se umilească în fața politicului. Oricum, politia a ajuns de toată jena.

 2. Mironescu se înscrie la toate examenele. Vrea să-i pozeze fiicei inspectorul general la nunta dar nu vrea ala ca încă nu e moarta. Ce sa faci cu un frustrat ca el… Va lua nota 2…ca de… Știe cum i-l cheama…

 3. Ba. mai e vreun barbat prin politia romana? Mai are macar unul sange in instalatii?!
  PS- Unde -s ofiterii absolventi de Academie , licentiati in Drept?!

 4. Comisarii extraordinari ai Birladului?..care ?cine? Nu mai sunt au plecat scirbiți la pensie, au rămas scursurile de ofițeri ridicati de Maximiucu din agenti. Spuma acu e la Vaslui

 5. Poate îl și ia …..sa îl pună ofițer la „mascati” pe Dumitru Doru de la BPP care după plecarea Faraonului de Bibirig aspira la o funcție de ofițer la ” mascati”.
  Băiiiiii alcolicule stai în banca ta și ți mănâncă salariul de merit la BPP

 6. Sunteți gata de a fabrica probe și de a face tot felul de mizerii, dar la examen nu va înghesuiți.
  Comisarii excepționali ai Bârladului s-au dat la fund sau nu îndeplinesc criterii pt funcții?

 7. Ce să facă Mironescu ca adjunct?! Poate el să spele cadavrele?! Mai degrabă să își vadă de serviciul pe care îl are decât să se mânjească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.