spot_imgspot_img
8 C
Vaslui
17-apr.-2024

Mihai Moraru: “Comuna Stefan cel Mare va vota 100% cu Victor Ponta!”

- Advertisement -

Desi nu a ajuns niciodatã în comuna Stefan cel Mare, de lângã Vaslui, premierul Victor Ponta are aici o sustinere cum rar se gãseste în România. În localitate, la alegerile locale, PSD-ul a câstigat cu 98% alegerile pentru primar si Consiliul Local. Adicã, social-democratii au 13 consilieri din 13 si vor sã mai atingã un record. “Cred cã vom vota 100% cu dl. Victor Ponta. Dupã ce va ajunge presedinte, îl asteptãm la noi, sã ne cunoascã”, spune Moraru.

“Le recomand locuitorilor comunei Stefan cel Mare sã-l voteze pe Victor Ponta, pentru cã este un premier care a instituit un mod de lucru cu primarii cum nu a fost la niciun prim-ministru, pânã acum. Dl. Ponta a fãcut un alt tip de administratie, cum nu am vãzut la niciun premier. Nu au fost repartizate sumele de la Guvern pe criterii politice, ceea ce ne-a ajutat mult pe noi, primarii. Nu a contat cã un primar este de la un partid sau altul, atunci când Victor Ponta a decis ca primãriile sã apeleze la stingerea arieratelor între unitãtile administrativ teritoriale si societãti comerciale. A fost de un real ajutor pentru toti primarii din România si a dat o gurã de oxigen societãtilor comerciale”, spune Mihai Moraru, primarul de la Stefan cel Mare. În opinia sa, candidatul PSD la functia de presedinte al României a dovedit pricepere la modul în care a guvernat tara si s-a axat pe atragerea fondurilor europene. “Viziunea dlui Victor Ponta este legatã de eliminarea, pe orice cale, vechilor discutii legate de alocarea de fonduri cãtre o primãrie sau alta, pe criterii politice. Societatea româneascã trebuie sã evolueze, este nevoie ca toate satele sã aibã alimentãri cu apã, canalizãri sau drumuri bune. La alegerile locale, PSD a câstigat aici cu 98% din voturi, oamenii voteazã cu Partidul Social-Democrat si la fel vor face si la prezidentiale, unde sperãm ca procentul de voturi în favoarea dlui Victor Ponta sã fie de 100%”, a mai spus primarul comunei Stefan cel Mare.

De ce îl voteazã cei din Stefan cel Mare pe premier: “Tot ce s-a fãcut bun în comunã, se datoreazã guvernãrii PSD”

“Oamenii îl vor vota cu totii pe Victor Ponta, la noi, la Stefan cel Mare, pentru cã tot ce s-a fãcut bun în localitatea noastrã s-a fãcut în timpul guvernãrii PSD. Avem 13 din 13 consilieri si vom lupta pentru ca dl. Ponta sã iasã presedinte, alãturi de colegii nostri din PSD. Îi doresc sã câstige functia de presedinte al României, sã fie un presedinte de tarã devotat tuturor românilor. Sunt convins cã, fatã de ceilalti candidati, e cu adevãrat diferit din toate punctele de vedere. Îl asteptãm la Stefan cel Mare, ca presedinte al României”, a mai spus primarul Mihai Moraru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.