spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Mihai Trăistariu a leşinat într-o parcare şi a ajuns la Urgenţă

- Advertisement -

Artistul trebuia să participe la o manifestare organizată de fundaţia „Baylor Marea Neagră“ dedicată unei campanii de direcţionare a doi la sută din impozitul pe profit către fundaţie, relatează adevărul.ro.

Artistul a leşinat azi-noapte în parcarea unui mall din Capitală. „M-am dus în parcare să îmi iau maşina şi mi s-a făcut rău. Am leşinat“, povesteşte Trăistariu. El spune că a avut şi un atac de panică. „Nu ştiu ce s-a întâmplat cu mine. Recent, am făcut un tratament de curăţare a organismului, m-am detoxifiat“, explică artistul, care spune că a slăbit şaşe kilograme într-o lună. „Probabil nu m-am vitaminizat suficient. Am ajuns la urgenţă, mi-au făcut perfuzii şi acum îmi scriu biletul de externare“, a completat Trăistariu.

Iniţial, el a confirmat prezenţa la eveniment, dar azi-dimineaţă, cu puţin timp înainte de începerea conferinţei, a anunţat că nu mai poate ajunge din motive de sănătate. „Conferinţa continuă, din păcate fără prezenţa lui Mihai Trăistariu“, a declarat Nicoleta Iacob, reprezentantul fundaţiei.

realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.