Mihnea, seful de promotie al Scolii Gimnaziale „M.C.Epureanu” din Bârlad, vrea sã schimbe lumea în care trãim!

Mihnea Tufescu

CONSTIINCIOS… Mihnea Tufescu este seful de promotie al scolii Gimnaziale „Manolache Costache Epureanu” Bârlad cu media 9,99. „Este un elev constiincios, preocupat de cunoastere si de lumea înconjurãtoare. Priveste spre viitor cu încredere, este convins cã va deveni un informatician de succes, care va avea sansa de a schimba lumea în care trãim.”, spune despre el Ioana Ghiur, diriginta clasei a VIII-a.

Despre Mihnea, unul dintre cei mai cuminti si retrasi elevi cunoscuti de noi, se poate spune cã este viitorul care sunã bine! În afarã de faptul cã este un elev constiincios, Mihnea este convins cã va deveni un informatician de succes, pentru a schimba lumea în care trãim. Vrea sã se înscrie la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” din Bârlad, la profilul Marematicã – Informaticã

A avut media generalã 10 în clasele a V-a , a VII-a, a VIII-a si media 9, 96 în clasa a VI-a (o medie trimestrialã de 9 la istorie). Este un copil timid, retras, asa cum îi stã bine unui viitor licean la Colegiul „Gheoghe Rosca Codreanu”. În fiecare an scolar a participat la concursuri si olimpiade: în clasa a V-a, la concursul „Terra”, la disciplina geografie; concursuri si olimpiada de limba englezã (faza localã, regionalã si judeteanã); la olimpiada de matematicã, s-a calificat la faza judeteanã si la olimpiada de limba româna (faza localã si judeteanã). În Clasa a VI-a a participat la olimpiada de limba românã si la concursul de limba românã “Cuvinte potrivite”, la concursul de geografie “Terra “, la olimpiada si concursuri la limba englezã si la olimpiada de Fizicã, unde a ajuns la faza judeteanã. În clasa a VII -a a participat la Olimpiada scolarã de limba românã si la concursul „Cuvinte potrivite”, unde a obtinut mentiune la faza judeteanã si faza regionalã. A mai participat si la olimpiada de limba englezã, precum si la concursurile de limba englezã, chimie si religie. În clasa a VIII-a, Mihnea a participat la Olimpiada de limba românã, unde a ajuns pânã la faza nationalã care, din cauzã de pandemie, nu s-a mai desfãsurat, fiind suspendatã.

„Ca profesoarã de limba si literatura românã , pot spune cã în cei 4 ani de gimnaziu l-am perceput ca un elev deosebit, mereu pregãtit , îi place mult gramatica, nu cred cã este ceva ce l-ar pune în dificultate la gramaticã. Are o logicã aparte, gândeste orice rãspuns pe care îl dã. Sper ca visurile lui sã se îndeplineascã , sã ajungã acolo unde îsi doreste. Stiu cã familia îl sustine foarte mult ( mama este învãtãtoare) , îl încurajeazã si îsi doresc tot ce este mai bun pentru el.”, a precizat Ioana Ghiur, diriginta lui Mihnea Tufescu.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ