-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Mii de huseni, si în întuneric, si în frig!

- Advertisement -

GHINION Un cablu electric subteran defect a lãsat asearã în frig mai bine de jumãtate de Husi! Aproape douã ore au stat mii de oameni în beznã, echipa E-On, reusind realimentarea cu energie electricã în jurul orelor 19,00. Cei mai supãrati au fost detinãtorii de centrale termice, care au fost nevoiti sã opreascã sursa de încãlzire în locuinte, în lipsa curentului electric.

VICTIME Strãzi întregi între care strada “Scolii”, “G-ral Teleman”, “Nicolae Lupu”, “Stefan cel Mare”, “Nicolae Bãlcescu”, “A. I Cuza”, “Florilor” “Saca”, “1 Decembrie”,”Calea Basarabiei”, “Stadionului”, “Maior Popovici”, “Schit”, “1 Mai” sau “14 Iulie” au fost lãsate în bezn. “Echipele noastre operative sunt în teren si principala noastrã preocupare este aceea de a reface alimentarea cu energie electricã a abonatilor, dupã care vom stabili exact si cauzele care au dus la acastã situatie”, a precizat, la câteva minute de la oprirea alimentãrii cu energie electricã, Sorin Munteanu, purtãtorul de cuvânt al E-On Moldova.

“Când sunt probleme, sã sune la 0235.929”

Husenii afectati de întreruperea curentului au fost cu atât mai revoltati, cu cât, multi dintre ei, detinãtori de centrale termice dependente de curentul electric, au rãmas nu doar în întuneric, ci si în frig. Echipele E-On si-au dat silinta sã repare defectiunea, despre care s-a crezut initial cã e provocatã de gerul teribil de afarã. “Nu a fost vremea geroasã o cauzã a întreruperii curentului, ci s-a constatat cã a fost vorba despre un cablu electric subteran defect. Se mai întâmplã sI tocmai de aceea, abonatii E-On au la dispozitie numãrul de telefon pentru “deranjamente”, 0235929, unde pot anunta în timp util toate aceste probleme”, a mai spus Sorin Munteanu, purtãtorul de cuvânt al E-On Moldova.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.