spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Mii de sindicalişti de la Dacia au ieşit în stradă şi cer demisia Guvernului

- Advertisement -

La această oră, Piaţa centrală din Mioveni este arhiplină. Muncitorii de la Dacia au ieşit să protesteze împotriva măsurilor de austeritate, împotriva preţurilor mari la alimente şi carburanţi şi împotriva taxei care se va aplica şi maşinilor fabricate la Uzina Dacia.

„Va fi un protest împotriva modificărilor Codului muncii, legilor cu privire la contractele colective de muncă, legii sindicatelor, legii conflictelor de muncă şi împotriva scumpirii carburanţilor”, potrivit Sindicatului Autoturisme Dacia.

În plus, liderii de sindicat de la Dacia doresc să nu se modifice Codul Muncii, pentru că în acest fel, spune ei, ar deveni sclavi.

„Acum nu avem nicio problemă cu patronatul, avem o mare problemă cu politica socială a Guvernului. Doar guvernanţii sunt cei vizaţi la acest miting în acest moment şi cerem demisia Guvernului”, a delarat Marin Anghel, viceliderul Sindicatului Automobile Dacia.

Protestatarii au tobe, fluiere şi scandează „Jos Băsescu”, „Jos Guvernul”, „Carburantul l-aţi scumpit, la noi voi nu v-aţi gândit”.

Mitingul de protest se va desfăşura între orele 13.00 şi 16.00, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din oraşul Mioveni.

Sindicaliştii de la Dacia spun că vor merge şi în Bucureşti pentru a protesta.

realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.