spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
26-sept.-2023

Mijloc de top

- Advertisement -

SEMNE BUNE… Prin reprimirea la prima echipã a fotbalistului Lucian Burdujan, si asteptata revenire a lui Gerlem, FC Vaslui va avea una dintre cele mai bune si tehnice linii de mijloc din Liga I. Rãmâne de urmãrit ce optiune va alege Lopez Caro, având în vedere cã pe lângã cei mentionati, în vestiar mai sunt si alti jucãtori de profil asemãnãtor printre care Wesley, Sânmãrtean, Milisavljevic, Pancu sau Bello.

Descãtusarea din partida cu Otelul Galati s-a datorat în mare mãsurã si faptului cã Lopez Caro a decis sã sacrifice un închizãtor în detrimentul unui jucãtor de atac. Superioritatea din jumãtatea adversarului s-a transpus astfel în mai multe faze de poartã. Cum în apãrare lucrurile par a se fi clarificat, cea mai mare bãtaie de cap pe care o va avea Caro va fi alegerea liniei de mijloc, de a cãrei evolutie depinde în cea mai mare mãsurã, rezultatul final. Odatã cu reprimirea lui Burdujan la antrenamente si cu asteptata revenire a lui Gerlem, linia medianã s-a întãrit considerabil.

Are ceva cu Mili ?

De când a venit la Vaslui, Caro l-a ignorat pe unul dintre cei mai buni jucãtori din stagiunea precedentã. Sârbul Nemanja Milisavljevic a primit foarte putine sanse de a-si demonstra valoarea, iar de fiecare datã când a intrat pe teren, acesta a semãnat panicã în jurul portii adverse. Cu toate acestea, tehnicianul iberic se încãpãtâneazã în continuare sã îl tinã rezervã pe unul dintre preferatii suporterilor. Alt jucãtor apreciat, Daniel Pancu, se pare cã este si el intrat în dizgratiile spaniolului, între cei doi având loc mai multe contre verbale atât în timpul meciurilor cât si la antrenamente.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.