3.7 C
Vaslui
30-nov.-2022

Milanov revine spectaculos

- Advertisement -

Surpriza lui Hizo

CARACTER…Fotbalistul care în etapa trecutã a iesit de pe teren „sifonat” din cauza loviturii dure primite în fatã, de la Ricardo Cadu, va reveni pe teren mai devreme decât ne putem imagina. Bulgarul Jivko Milanov s-a antrenat sãptãmâna aceasta cu restul lotului, a fãcut deplasarea la Târgu Jiu si are sanse foarte mari sã revinã pe teren în partida de astãzi. Fundasul a dat dovadã de mare caracter, spirit de sacrificiu si profesionalism prin faptul cã nu si-a prelungit perioada de recuperare, care în primã instantã se anuntase a fi de douã luni.

Revenire spectaculoasã în lotul lui Viorel Hizo. Jucãtorul Vasluiului, Jivko Milanov, care în urmã cu o sãptãmânã a trecut prin cele mai grele momente ale carierei sale, suferind o accidentare destul de durã la nivelul fetei, pare sã-si fi revenit. Spiritul de sacrificiu, caracterul destul de mare, profesionalismul dar si devotamentul acestuia pentru clubului „galben-verde” l-au fãcut pe acesta sã îsi micsoreze perioada de refacere, de la douã luni câte fusese anuntate initial, la o sãptãmân. Bulgarul a efectuat sãptãmâna trecutã douã antrenamente cu restul echipei, a fãcut deplasarea la Târgu Jiu si are sanse foarte mari sã intre pe teren încã din primul minut de joc din partida programatã în aceastã searã contra Pandurilor din Târgu Jiu. Dacã va evolua în aceastã searã, cel mai sigur jucãtorul îsi va proteja fata cu o mascã.

Rãdut îsi va îndeplini visul

Desi zilele trecute Mihai Rãdut declara cã si-ar fi dorit sã joace împotriva lui Jivko Milanov, spunând cã în opinia sa bulgarul este un jucãtor interesant cu care se meritã se ai dueluri, se pare cã dorinta acestuia se va putea îndeplini în aceastã searã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.