spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

UPDATE! Prima fotografie cu patronul Vanbet, după incidentul cu „calul năzdrăvan” (AUDIO)

- Advertisement -

UPDATE! Vă prezentăm discuția pe care reporterul Vremea Nouă a avut-o cu omul de afaceri Fănel Bobos. Acesta a promis că va trimite înregistrarea video cu momentul incidentului, însă astăzi a trimis doar o fotografie cu acesta.

AGRESAT… Să vezi nenorocire pe capul milionarilor din Vaslui. Fănel Bogos, unul dintre cei mai bogați antreprenori din județul Vaslui, care deține ferme de păsări, de vaci, capre și oi, plus abatoare și un lanț de magazine, a fost ajuns din urmă de blesteme. În interval de două zile, acesta a trecut prin multe ghinioane. Mai întâi a fost călcat în picioare de un cal năzdrăvan și a scăpat cu greu dintre copitele acestuia, iar un FNC (fabrică de nutrețuri concentrate) care-i aparține i-a ars din temelii, iar pierderile sunt uriașe. Flăcările i-au mistuit peste 200 tone de furaje, plus investiția care a fost grav afectată. Povestea calului nărăvaș pe care Bogos voia să-l cumpere de la un pădurar este halucinantă. De profesie medic veterinar, Fănel Bogos, patronul firmei Vanbet, a încercat să strunească armăsarul râvnit, numai că acesta l-a jucat în copite și l-a mușcat de cap, de gât și de unde a mai apucat. Contactat telefonic, acesta a vrut să minimalizeze incidentul, spunând doar că “m-a ciupit oleacă calul”, dar pe măsură ce și-a depănat necazul, a mărturisit că, de-a lungul timpului a întâlnit mulți “cai răi” pe care a reușit să-i îmblânzească, însă pe acesta n-a fost chip: “părea cuminte, dar s-a izbit în mine ca un leu. De fapt, cred că nici leul din grădina zoologică nu se izbea așa. Dacă vă arăt cum m-a mușcat, vă cruciți. Acest cal nu este de ținut în curtea omului”. Fănel Bogos vrea să plătească calul celui care i l-a adus și să-l eutanasieze ulterior, ca nimeni să nu mai fie rănit.

Simona DANDA, Lucian TIMOFTICIUC: 

Incidentul cu calul năzdrăvan s-a întâmplat săptămâna trecută, pe 31 mai, cu o zi înainte de a izbucni incendiul de la Sălcioara, de la FNC. Pădurarul comunei Banca este cel care i-a adus calul, pentru că omul de afaceri îl remarcase la un târg de animale. “Mie mi-a plăcut calul, e frumos, l-am văzut în târg la Iana, iar apoi băiatul a venit și mi l-a adus. Mi-a zis <domnule doctor, ți-l dau pe probă, e cuminte, e bun>. Părea cuminte, dar s-a izbit în mine ca un leu. De fapt, cred că nici leul din grădina zoologică nu se izbea așa. Dacă vă arăt cum m-a mușcat… Acest cal nu este de ținut în curtea omului, nu am cum să-l dau mai departe pentru că fac rău la alți oameni. I-am explicat (n.r. pădurarului) <mă, băiatule, tu l-ai cumpărat, nu știi de el. Mai bine ți-l plătesc și îl eutanasiem>. Eu vreau să mă duc la Poliție, duc filmarea, îi plătesc omului calul și îl eutanasiez pentru că nu pot să-l las așa. Eu am lucrat cu cei mai răi cai din comună. Foarte răi, știam să mă bag la ei, dar la ăsta, a fost altceva. Eu țin foarte mult la cai. În anul I, când eram student (n.r. la Facultatea de Medicină Veterinară) și era Miss Boboc, eu stăteam cu un cal bolnav, îi puneam perfuzii. Și mi-a zis cineva <mă, băiatule, du-te, că e Miss Boboc al anului vostru. Lasă gloaba în pace, nu mai sta cu gloaba aici>“, a povestit medicul veterinar Fănel Bogos.

Ghinioanele se țin lanț de Fănel Bogos: după ce a fost mușcat de cal, depozitul de la Sălcioara a luat foc. “Sunt cumpenele omului”

Sâmbătă, 1 iunie, un alt necaz s-a abătut asupra omului de afaceri din comuna Banca: un incendiu la depozitul de furaje din Sălcioara. “Astea sunt cumpenele omului. Fiecare are câte o soartă. Copilul care moare la cinci luni, ce păcate are? Asta este”, a declarat Fănel Bogos pentru ziarul Vremea Nouă. De asemenea, acesta a explicat de la ce crede că a pornit incendiul: “Pompierii au scris în raport “cauză probabilă: scurtcircuit”, dar nu a fost asta. Eu le-am spus <de ce scrieți cauză probabilă, dacă eu vă spun cum s-a întâmplat?>. Dar nu am avut cu cine să vorbesc. Sâmbătă, pe la ora 16:30 – 17:00, băieții au tăiat cu flexul pe acolo, a sărit o scânteie, au luat foc ceva materii prime, au stins ei oleacă, a mocnit focul în cereale și apoi a luat foc. Nu are rost să vă zic că am ajuns acolo și le-am zis pompierilor <domne, îți explic eu pe unde să dai <Dacă ei mă lăsau, când ardea numai sus, băgam ghearele și rupeam puțin tabla care ținea focul și umpleam cu apă, era treaba ca și terminată. Dar ei <nu, feriți-vă, ieșiți afară>. Au ars vreo 200 de tone de cereale – grâu, porumb, floarea soarelui, tot ce aveam ca materii prime. Sloturile care sunt extrase ultimele prin procedee chimice cu benzen, toluen, alea ard de le ia zbenga. Și azi, dacă nu lăsam oameni acolo, ca să curățe, tot mai ardea”, a explicat Fănel Bogos.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

15 COMENTARII

  1. Nea Fănele, esti maxim! Hatru de tot! Bine c-ai scapat cu viata! Vrem sa vedem filmarea, ca ne-ai distrat maxim cu povestirea! Uite-asa mai uitam de necazuri.

  2. Nu poți face averi în halul asta decât dacă faci evaziune fiscală munca la negru și îți plătești angajații mizerabil și ii muncești ca pe sclavi. Asa fac toți patronii plătesc la mișto angajații nu ii respectă nu le oferă libere legale concediu de odihna vauchere de vacanta etc etc si tot ei se plâng ca nu găsesc forță de muncă. Sa munciți voi mizeriilor pe 3 000 lei brut pe luna 12 ore pe zi inclusiv sâmbătă.

  3. Nu stiu cine naiba va finanteaza porcaria asta de ziar , numai porcarii si minciuni plus inflorituri !!! Nimic din ce ai zis nu e adevarat … la fnc is multe in picioare dupa cum poti sa treci sa vezi chiar tu , muscat nu a fost de cap ci de piept si izbit de pamant , nu a fost nici un pericol nici macar la spital nu a fost. Aveti un limbaj pentru un ziar de uzina gen “acareturi” , vai de capu vostru , era Cezarina inainte care vorbea pe langa , acu si tu. Acu ceva vreme erati un ziar bun de informare , dar acum sunteti vai de steaua voastra , nicaieri in orice alt ziar nu a fost asa ceva , doar voi , spalatori de sosete ce sunteti

    • nu iti bate capul , daca ai sa vezi fetele lor de jurnalisti , nici macar reclamele numai rulau…Simonica vai de steaua ei (sa vezi ce bloguri are de te doare capu, sufera de bagari in seama) e o semi „meoooow” scapata din grajd , iar Lucica , fara cuvinte , burgerii is viata lui , ma mir ca il mai tin pernele de aer a masinii si asta e ditamai „meoow” . Spor Tele+…sa mai angajati asa ceva, eu zic ca trebuie cineva sa verifice porcariile lor ca e dezinformare totala ..a ajuns vrn o batjocora,pacat,potential era…

  4. Toti care siau bătut joc de oameni vor sfîrsi crunt, asa ca Fanele plăteste oamenii ca muncesc să-ți tină curvele si progeniturile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.