2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Militarii protestatari la Cotroceni au ars poze cu Traian Băsescu

- Advertisement -

Protest incendiar la Palatul Cotroceni. Peste 3.000 de militari în rezervă şi-au strigat nemulţumirile în faţa Palatului Cotroceni. Rezerviştii au ars mai multe poze cu şeful suprem al armatei, Traian Băsescu.

Aproximativ 3.000 de rezervişti au protestat în faţa Palatului Cotroceni, în semn de protest faţă de măsurile luate în ultima perioadă de guvern. Ei au ars câteva afişe cu Traian Băsescu şi l-au acuzat pe comandantul lor suprem de trădare.

„Dacă noi nu obţinem ce cerem vom continua manifestaţiile de protest împotriva decidenţilor pentru că nu vrem să ne lăsăm de data aceasta mai prejos de celelalte categorii sociale şi să facem un front comun pentru a obtine drepturile normale într-o societate democratică”, a declarat unul dintre potestatari.

Autocarele cu manifestanţi au ajuns în Capitală la ora 09.00. După ce au intrat în Capitală, autocarele cu manifestanţi s-au îndreptat, escortate de jandarmi, spre Palatul Cotroceni.

„Pensionarii militari nu sunt carne de tun”, „Nu distrugeţi armata română”, „Dormi în continuare! Totul este sub control! Ţi-am îndatorat şi stră-strănepoţii”, sunt mesajele scrise pe pancarte, unele dintre acesta fiind cu fotografia preşedintelui Traian Băsescu.

De asemenea, protestatarii au scandat „Jos Băsescu!”, „Hoţii!”, „Nesimţiţii!”, „Să se ducă unde vor, Băsescu, Oprea şi cu gaşca lor”, „Anastase judecată!”, „Armata e cu noi”, „Moarte trădărilor”, „Trăiască armata României”.

Manifestanţii au depus coroane la Palatul Cotroceni, la sediul Ministerului de Interne, la cel al Apărării şi la Curtea Constituţională. Protestul a avut loc chiar de Ziua Armatei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.