spot_img
14.8 C
Vaslui
04-iun.-2023

Millie Bobby Brown, actriţa din „Stranger Things“: „M-am îndrăgostit de Unsprezece şi am simţit că vreau să fiu ca ea“

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Actriţa Millie Bobby Brown spune că o catalogare a serialului drept doar un thriller SF ar fi superficială, căci „Stranger Things“ tratează probleme reale – spre exemplu, personajul pe care îl interpretează, Unsprezece, se confruntă cu „stresul posttraumatic şi traumele din copilărie“.

Unul dintre cele mai îndrăgite seriale marca Netflix, „Stranger Things“, a ajuns la sezonul 4, care a fost împărţit în două: volumul I a avut premiera în luna mai a acestui an, iar volumul II apare pe 1 iulie, cu două episoade cu o durată nonconformistă. Duffer Brothers, producătorii acestui serial, au venit cu veşti bune pentru fani: va mai urma încă un sezon, care va fi şi ultimul.

Actriţa britanică Millie Bobby Brown (18 ani), cea care interpretează rolul specialei Unsprezece (Eleven), a oferit, în exclusivitate pentru „Weekend Adevărul“, câteva detalii despre noul sezon, dar şi despre personajul său. Ea spune că în episoadele apărute în acest an, poveştile fiecărui personaj sunt explicate mai amănunţit, iar personajul ei este lăsat să fie descoperit în profunzime de către fani, cine este Unsprezece dincolo de superputeri – pentru a urma, fără greşeală, deviza „Friends don’t lie“ (n.r. – Prietenii nu mint).

Citeste mai mult: adev.ro/redm7v

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.