Minerii continuă protestele în Valea Jiului în ciuda promisiunilor guvernanţilor: „Minerii şi Valea şi-au pierdut răbdarea”

Protestul minerilor continuă în Valea Jiului. Chiar dacă li s-a promis că își vor primi salariile până în data de 26 februarie, aceștia spun că nu cedează și nu renunță la proteste.

În jur de 80 de mineri s-au blocat în subterant şi alte zeci protestează sâmbătă, pentru a patra zi consecutiv, în faţa minei Lupeni supăraţi că nu şi-au primit banii pe munca prestată.

„Nu cedăm”, „Minerii şi Valea şi-au pierdut răbdarea”, sunt câteva dintre lozincile ortacilor care protestează sâmbătă în faţa minei Lupeni.

În ciuda promisiunilor Guvernului că le vor plăti salariile restante până în data de 26 februarie, minerii nu renunţă la protest. Ei spun că nu vor măriri salariale, ci vor să stea de vorbă cu oficialităţile şi să-şi exprime nemulţumirile.

„Se ştie de câteva zile, nu ne-am primit salariile. Nu au fost băgate pe carduri. Mai avem de primit tichetele de masă, ajutorul de încălzire, banii de transport. Sunt oameni blocaţi în subteran şi nu vor să iasă. Oamenii aşteaptă ca cineva de la Bucureşti să vină să stea de vorbă cu ei, primul ministru. Nu vom ceda până nu vom avea ultimul leu băgat pe card”, spune unui printre minerii protestatari. …https://www.romaniatv.net/minerii-continua-protestele-in-valea-jiului-in-ciuda-promisiunilor-guvernantilor-minerii-si-valea-si-au-pierdut-rabdarea_5289933.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ