spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

MINIFOTBAL | Vlăduț Mocanu, din nou la națională!

- Advertisement -
LA LOT… Vlăduț Mocanu va participa cu România la Nations Games, turneul premergător participării la Campionatul European din Bosnia și Herțegovina.

OM DE BAZĂ… Campion mondial la minifotbal cu România, vasluianul Vlăduț Mocanu a primit o nouă convocare la lotul național. El va participa cu naționala la un puternic turneu de pregătire în Muntenegru.

Vlăduț Mocanu evoluează în Liga 3 la CSM Vaslui, iar în competițiile de minifotbal joacă la campioana județului, AS Inter Traian Vaslui. Anul trecut, Mocanu a contribuit semnificativ la câștigarea Campionatului Mondial din Emiratele Arabe Unite, înscriind patru goluri. “Sunt extrem de mândru și fericit că am fost convocat pentru acest turneu de pregătire din Muntenegru. Sper să mă ridic la nivelul echipei și să-mi ajut colegii în vederea câștigării unui nou trofeu. Este foarte binevenit acest turneu, deoarece trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru Campionatul European din luna iunie”, ne-a declarat Vlăduț Mocanu. Minifotbaliștii români se vor deplasare la Podgorica, Muntenegru, unde susțin un turneu de pregătire, Nations Games, premergător participării la Campionatul European din Bosnia. Turneul de pregătire se va desfășura în perioada 30 aprilie – 1 mai și va aduna la start cinci selecționate: Muntenegru, România (campioană mondială), Azerbaidjan (campioană europeană), Albania și Bosnia și Herțegovina. Campionatul European de minifotbal din acest an se desfășoară la Sarajevo, între 1 și 8 iunie, iar “tricolorii” vor face parte din grupa D, alături de Ungaria, Polonia și Turcia.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.