Ministrul Finanţelor propune scutirea de impozit a companiilor HoReCa pe tot anul 2020

Ministrul Finanțelor, Florin Cîţu, a anunțat joi seară că a propus în şedinţa de Guvern scutirea de la plata impozitului pentru firmele din domeniul HoReCa pentru tot anul 2020.

„Prin această măsură, de fapt, companiile care activează în domeniul HoReCa sunt scutite de plata impozitului specific pe întreg anul 2020”, a anunţat ministrul Finanţelor joi seară, după ședința de guvern.

Florin Cîțu a prezentat propunerea în ședința de guvern.

Florin Cîţu: O să fie pe ordinea suplimentară de zi (ordonnața de urgență – n.r.). Să vă spun câteva dintre măsurile cuprinse în actul normativ – este o ordonanţă mai lungă. Înlesniri la plată pentru obligațiile bugetare restante după data declarării stării de urgență, administrate de organul fiscal central. Este posibil ca unele dintre companii să fi acumulat în această perioadă obligații bugetare restante, și acum venim cu această facilitate. Scutirea de la plata impozitului specific și aici este… În urma discuţiilor cu dumneavoastră… …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/ministrul-finantelor-propune-scutirea-de-impozit-a-companiilor-horeca-pe-tot-anul-2020-1381525
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ