spot_img
spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
18-mai-2024

Ministrul Lucian Bode și omologul său din Moldova, Ana Revenco, vin la Albița pentru a semna acordul pentru control coordonat în PTF Albița – Leușeni

- Advertisement -
VIZITE… Ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, secretarul de stat în MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat, și alți oficiali, vizită de lucru Iași dar și la Albița!

ACTIVITĂȚI… Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, împreună cu omologul său din Republica Moldova, Ana Revenco, ministrul Afacerilor Interne în țara vecină, vor veni joi, 9 februarie, la Albița, unde vor semna acordul pentru control coordonat în Punctul de Trecere a Frontierei Leușeni – Albița.

Înainte de a ajunge la Albița, cei doi oficiali vor fi prezenți la Iași, unde va avea loc inaugurarea poligonului de pregătire în situații de urgență pentru pompieri și personalul SMURD. „Joi, 9 februarie a.c., la Iași, va avea loc inaugurarea poligonului de pregătire în situații de urgență pentru pompieri și personalul SMURD. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 8.30, în prezența ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, a secretarului de stat în MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat, și a altor oficiali”, a precizat un comunicat de presă remis în acest sens. Evenimentul va începe la orele orele 8.00. Apoi, delegația oficială va ajunge în vama Albița. „În aceeași dată, începând cu ora 11.00, ministrul Afacerilor Interne din România, Lucian Nicolae Bode, și ministrul Afacerilor Interne din Republica Moldova, Ana Revenco, vor semna acordul pentru control coordonat în Punctul de Trecere a Frontierei Leușeni – Albița.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Ce înseamna control coordonat tanti jurnalistă?
    O să fie o imbulzeala mai mare ca înainte.Dacă ați fi niște reporteri ca lumea ,da nu sunteți , ați merge la fața locului să vedeți ce e acolo.Cu cabine neutilate si puse direct pe pămånt,insalubre și fără dotări minime pentru fluidizarea traficului, cu haite de cåini maidanezi și porumbei care te cacä in cap , cu gunoaie la tot pasul , șanțuri si gropi și condiții minime de igienă.Totul e politică ieftină .
    Voi jurnaliștii veniți si filmați să vedeți ce condiții sunt ,da e mai ușor să scriți și să måncați kkt din birou.

  2. Baaaaaaa tampitilor.L-ați împușcat pe Ceaușescu in zi Sfânta de Crăciun pentru exact aceleași “chestii”! Erați sătui de raportări false cu 10000 tone la hectar,dădeați cu vopsea albă zăpada murdara,cu verde iarba,acopereati mizeria…….Cretinilor,se răzbuna istoria pe voi,fariseilor,!!!!!!!! Vine un neica nimeni de ministru de un sfert de mandat,și vopsiti gardurile prin Albița.Nu mai aveți rusine,nu aveți demnitate,doar după scaune și functii…..RUSINEEEEEEEE!!!! Arătați gropile,șanțurile,mizeria făcută de crâșma aia ordinara de prin subsoluri,plină de rahat și dejectii,arătați cabinele insalubre,șobolanii,matzele,wc-urile in toată mizeria lor! Mormanele de mizerie lăsate de șoferi și nunumai.Nu sunteți stare sa puneți 20 de coșuri de gunoi și sa faceți o baie decenta pentru șoferi.Scoateți crâșma aia împuțită ce face mâncare din produse expirate și faceți zone pentru șoferi.Ar fi mai bine și ar arată un minim de Civilizație.Și vreți in Schengen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.