22 C
Vaslui
02-iul.-2022

Ministrul Muncii, discuţii cu angajatorii pentru eliminarea muncii la negru: „Nu există acest curent din perspectiva celor care creează locuri de muncă”

Ministrul Muncii a avut discuţii cu angajatorii din Timişoara despre fenomenul muncii la negru. Raluca Turcan a declarat că aceştia îşi doresc să crească numărul angajaţilor şi a producţiei, fără tendinţe de disponibilizări.

Ministrul Muncii a discutat cu angajatorii de la Timişoara despre fenomenul muncii la negru, dar și despre slaba pregătire a muncitorilor, o posibilă soluție în acest sens fiind „întărirea sistemului dual”.

Raluca Turcan a declarat vineri, la Timişoara, că în urma discuţiilor pe care le-a avut cu angajatorii s-a prefigurat o dorinţă a acestora de a creşte numărul angajaţilor şi a producţiei, fără tendinţe de disponibilizări, potrivit Agerpres.

„Din discuţiile pe care le-am avut cu angajatorii în toate aceste zile, proiecţiile acestora sunt de creştere a numărului locurilor de muncă inclusiv de creştere a producţiei. Deci nu există acest curent din perspectiva celor care creează locuri de muncă”, a spus Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă. …https://www.romaniatv.net/ministrul-muncii-discutii-cu-angajatorii-pentru-eliminarea-muncii-la-negru-nu-exista-acest-curent-din-perspectiva-celor-care-creeaza-locuri-de-munca_5790143.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here