spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

VIDEO | Ministrul Sănătății, despre starea marelui actor Florin Piersic: „evoluția este favorabilă, parametrii biologici s-au îmbunătățit”

- Advertisement -

INFORMAȚII… Ministrul Sănătății a vorbit astăzi, la Vaslui, despre starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic. Potrivit acestuia, maestrul este autonom, mănâncă, vorbește și este optimist. „Am informări periodice. Potrivit ultimei informări pe care am avut-o, de dimineață devreme, evoluția este favorabilă, parametrii biologici s-au îmbunătățit și, așa cum probabil ați aflat din comunicatul de presă emis de Spitalul de Ortopedie Foișor, este autonom, se alimentează singur, vorbește… Starea este în ameliorare. Sigur, așteptăm să treacă această perioadă critică după o intervenție operatorie complexă, cum a avut dânsul, și ulterior să poată fi tratată până la final infecția aceasta sistemică pentru care a venit în București. În cazul unei persoane în vârstă, de 88 ani, cu alte afecțiuni, nu poți să spui niciodată că lucrurile sunt fără niciun pericol. Trebuie să sperăm, dânsul are o abordare pozitivă, este optimist și lucrul acesta este important în managementul acestui caz, care a stârnit interesul firesc al marii majorități a cetățenilor”, a spus ministrul Sănătății astăzi la Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Inteleg ,a fost un actor excelent dar are 88 de ani ,pt o femeie tanara,tanar sau copil de ce nu se intervine la fel?In RO trebuie sa fii Piersic sau cum a fost bisericosu de la Constanta ca sa beneficiezi de servicii medicale bune,altfel,nu ,,dar asigurari de sanatate de ce nu platim la fel?Firat ai de parsivi ! Rafila si Tataru au omorat sistemul medical cu covidul lor

  2. Mai RĂFĂILĂ bă escrocule bă criminalule spune ceva despre oamenii ăia care au murit arși de vii la CONSTANȚA la NEAMȚ ești un borfaș un HOȚ o jigodie spurcată….căte programări la operații au fost anulate la Foișor ca să îl preia pe acest mare maiestru măi ticălosule ? Spune cum a fost dus acest ipochimen cu o aeronavă SMURD, care trebuia să participe la un exercițiu NATO în Ungaria ! Cazul lui Florin Piersic ne arata, din nou cât de putred și nenorocit e sistemul

  3. Rafila evreul responsabil cu exterminarea romanilor in spitale cu protocolul covrig si apoi cu marea injectare pentru exterminare prin atacuri de cord si turbo cancere.

  4. Ministrul sănătății?cine Rafila? așa ministru, mulțumesc,un fiu de securist ,era lăudat de Gâdea la antenele securistului hoț Voiculescu,ce ministru?un securist de doi bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.