Ministrul Sănătății, Dr. Nelu Tătaru, a votat la Huși: “Am votat pentru o Românie normală, pentru un Parlament puternic” (FOTO, VIDEO)

VOT… În urmă cu puțin timp, la secția de votare din incinta Școlii “Sfânta Ecaterina” din municipiul Huși a votat Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. La ieșirea de la urne, Doctorul Tătaru a fost așteptat de jurnaliști. Ministrul Sănătății a făcut o scurtă declarație de presă.

“Am votat pentru o Românie normală, pentru cei care pot face o Românie normală. Și am votat pentru un viitor al copiilor noștri. Astăzi este o zi deosebită și sper ca la 30 de ani, toț am înțeles că trebuie altceva. 30 de ani înseamnă o generație, cred că trebuie să pregătim viitorul generației copiilor noștri. Nu putem să îl pregătim cu mentalitatea cu care am mers până acum. Nu îl putem pregăti cu cei care au condus până acum. Ne trebuie un Parlament puternic, ne trebuie un Guvern puternic, iar acesta a arătat că se poate. Am votat pentru o Românie normală”, a precizat MInistrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Întrebat fiind despre starea de alertă, care urmează să fie prelungită, pe fondul creșterii numărului de cazuri de infecții cu virusul Sars Cov 2, Dr. Tătaru a precizat: “Starea de alertă, având în vedere și evoluția, va fi prelungită de pe 14 decembrie, dar în același timp, ne vom raporta la fiecare localitate în parte. Avem acele restricții, acele reguli impuse, iar în momentul în care vom vea o creștere de cazuri noi, atunci pot interveni și măsuri suplimentare”.

De asemenea, Ministrul Nelu Tătaru a făcut o precizare succintă și în privința campaniei de vaccinare. “Campania de vaccinare se preconizează a începe în ianuarie. Primii sunt cei din sistemul medical, public și privat, avem aproape 550 mii de persoane în această catagrafiere, urmând cei care sunt instituționalizați, apoi cei care asigură buna funcționare a societății”, a spus Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ