Ministrul Sãnãtãtii, Dr. Nelu Tãtaru: “Vom trece împreunã peste aceastã provocare. Si va fi bine”

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății

CURAJ… În aceste zile, în care judetul Vaslui a ajuns la o incindentã cumulatã a cazurilor de Covid 19, de aproape 2 la mia de locuitori, iar zilnic alte zeci de persoane sunt depistate pozitiv, vasluienii privesc cu spaimã tot ceea ce se întâmplã. Ieri a decedat un medic de familie, azi o educatoare în floarea vârstei si, zi de zi, vestile de la Spitalul suport Covid din Bârlad, aratã cã nimic nu mai este de glumã în aceste vremuri si este momentul ca toate regulile sanitare sã fie respectate cu o exigentã desãvârsitã. Dr. Nelu Tãtaru, Ministru Sãnãtãtii, le transmite acum vasluienilor un mesaj important. “Nu este usor sã ne adaptãm unui stil de viatã restrictiv, dar vã reamintesc faptul cã necesitatea acestor mãsuri este temporarã si cã responsabilitatea fiecãruia dintre noi reprezintã un pas înainte spre depãsirea acestei perioade”, a spus Dr. Nelu Tãtaru, Ministrul Sãnãtãtii, în mesjul de încurajare pentru cei de acasã. “Vom trece împreunã peste aceastã provocare, venitã peste o lume întreagã. Va fi bine, dacã rãmânem responsabili si încrezãtori”, a mai spus Dr. Nelu Tãtaru.

Ne aflãm, astãzi, într-o situatie dificilã si greu de gestionat pentru oricare dintre noi. În aceste momente, siguranta si sãnãtatea trec, indiscutabil, pe primul loc în rândul prioritãtilor noastre. Fãrã îndoialã, resimtim cu totii lupta cu pandemia, iar schimbãrile care au survenit în vietile tuturor în ultima jumãtate de an, necesare pentru a diminua rãspândirea virusului, au avut un impact semnificativ pentru moralul colectiv.

Am intensificat mãsurile de protectie pentru cã în acest moment, sãnãtatea cetãtenilor trece mai presus de orice alt obiectiv. Nu este usor sã ne adaptãm unui stil de viatã restrictiv, dar vã reamintesc faptul cã necesitatea acestor mãsuri este temporarã si cã responsabilitatea fiecãruia dintre noi reprezintã un pas înainte spre depãsirea acestei perioade”, a transmis Dr. Nelu Tãtaru, Ministrul Sãnãtãtii.

“Rãmânem optimisti, dar trebuie, în primul rând, sã fim prudenti!”

“Vã încurajez sã rãmâneti în sigurantã, pentru cã în acest an am învãtat cu totii cã nimic nu este mai important decât sãnãtatea noastrã si a celor dragi. Este esential sã întelegem cã respectarea mãsurilor impuse este unica garantie a diminunãrii pericolului cu care ne confruntãm. Guvernul României foloseste toate resursele necesare pentru a gestiona eficient acestã crizã si a reduce la minimum riscurile. Pe lângã mãsurile de protectie, au fost adoptate mãsuri de sprijin pentru a se asigura un echilibru economic pentru toti cei a cãror stabilitate financiarã a fost afectatã de aceastã pandemie. Rãmânem optimisti, dar trebuie, în primul rând, sã fim prudenti!

Cu responsabilitate, vom trece cu bine peste pandemia de Covid-19”, a declarat Dr. Nelu Tãtaru, Ministrul Sãnãtãtii.

MATERIAL DE PROPAGANDĂ ELECTORALĂ, COMANDAT DE PNL VASLUI ȘI REALIZAT DE SC VREMEA NOUĂ SRL. COD MANDATAR: 21200025.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ