23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Minivacanţă pentru bugetari de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie. Când se recuperează liberul din 29 noiembrie

Guvernul trebuia să adopte în şedinţa de marţi un proiect de Hotărâre privind stabilirea zilei de 29 noiembrie 2021 ca zi liberă. Ministerul Muncii a venit cu această propunere pentru a face o punte între zilele libre din weekend şi liberele legale conform Codului Muncii, respectiv 30 noiembrie – de Sfântul Andrei şi 1 decembrie – Ziua Naţională a României. Şedinţa de Guvern de marţi s-a anulat!

Ziua de 29 noiembrie urmează să fie declarată zi liberă pentru angajaţii de la stat. Guvernul urma să aprobe în şedinţa de marţi o HOTĂRÂRE privind stabilirea acestei zile ca zi liberă pentru bugetari.

„Art. 1. — (1) Pentru personalul instituţiilor şi autorităţilor publice, ziua de 29 noiembrie 2021 se stabilește ca zi liberă”, se arată în proiectul hotărârii.

Cu puţin timp înainte de începerea şedinţei de la Palatul Victoria, reprezentanţii Guvernului au anunţat că şedinţa se amână pentru o dată ce va fi stabilită ulterior. …https://www.romaniatv.net/minivacanta-pentru-bugetari-de-sfantul-andrei-si-1-decembrie-cand-se-recupereaza-liberul-din-29-noiembrie_6001958.html
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here