Minor de 15 ani în comã, lovit din gresealã de tatã cu un par în cap! (FOTO)

ULTIMA ORÃ: Un echipaj al SAJ Vaslui, substatia Bârlad s-a deplasat de urgentã în comuna Pochidia, Satul Nou, unde, prin apel la 112 a fost anuntat faptul cã un minor de 15 ani, se aflã în stare gravã, pe un câmp din apropierea localitãtii Satul Nou. Copilul a fost lovit puternic cu un par în cap, în urma unei altercatii iscate între tatãl sãu si un alt consãtean. La sosirea echipajului medical, starea copilului era una criticã – comã de gradul IV, ceea ce a impus solicitarea de urgentã a unui elicopter SMURD.

„Copil de 15 ani, cu Traumatism Cranio Cerebral prin agresiune, comã gr IV, în Pochidia Satul Nou. A fost preluat de pe un câmp, unde a fost o altercație. S-a solicitat  și elicopterul SMURD de la Galați si  fost transportat la Spitalul Judetean de Urgentã din municipiul Galați.  Afirmativ, ar fi fost lovit, fãrã intenție, de cãtre tatãl sau, în încãierare.”, a declarat Popa Aurora, managerul SAJ Vaslui.

Situatia în acest caz este una cu atât mai dramaticã, cu cât martorii oculari au spus cã bãiatul de 15 ani a fost lovit chiar de tatãl sãu, care însã intentiona sã-si atace cu parul consãteanul, nicidecum propriul copil. Consãteanul cu care s-a bãtut tatãl minorului sustine acest lucru, pe când tatãl minorului sustine cã nu el a dat cu parul ci celãlalt „combatant”. Politia este acum la fata locului unde efectueazã cercetãri. Vom reveni cu amãnunte.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ