21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Minor reținut de poliţişti după ce a incendiat mai multe maşini parcate

Şapte autoturisme parcate pe mai multe străzi din Capitală au fost incendiate, miercuri seară, de un minor. Acesta a fost audiat şi, ulterior, reţinut.

Minor reținut după ce a incendiat mai multe maşini. Miercuri, 1 decembrie, în jurul orelor 20.40, a fost semnalat, prin apel 112, faptul că un autoturism parcat a fost cuprins de flăcări. Focul s-a extins şi la alte autovehicule parcate, care au suferit distrugeri în diverse proporţii.

Pe o stradă adiacentă, a fost identificat un alt autoturism în flăcări, şi în acest caz incendiul extinzându-se la maşinile din vecinătate. În total, şapte maşini au fost grav avariate.

Minor reținut după ce a incendiat mai multe maşini

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21, precum şi echipaje de pompieri, care au lichidat incendiile, 7 autovehicule fiind afectate de foc. Au fost declanşate verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, iar în urma cercetărilor a rezultat presupunerea rezonabilă că incendiile au fost provocate. A fost identificat şi depistat un minor, care a fost condus la audieri, ulterior fiind reţinut”, precizează Poliţia Capitalei…https://www.romaniatv.net/minor-retinut-de-politisti-dupa-ce-a-incendiat-mai-multe-masini-parcate_6028608.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here