spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Minorã de 14 ani, batjocoritã de concubinul mamei! Individul, trimis in judecata!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

COPILÃ ABUZATÃ…Un individ de 38 de ani, Viorel Petrea din Mãlusteni, a batjocorit-o pe fiica concubinei sale de doar 14 ani! Agresiunea sexualã s-a produs în lunile iunie-iulie 2020, dar a fost descoperitã dupã luni bune. Individul a fost bãgat dupã gratii abia în luna februarie a.c., iar pe 3 aprilie a.c. a fost trimis în judecatã, rechizitoriul procurorului de caz a ajuns la judecãtorul de drepturi si libertãti, urmând a fi stabilitã data primei înfãtisãri. Între timp, individul pedofil solicitã sã fie pus sub arest la domiciliu, iar judecãtorul de drepturi si libertãti nu a aprobat.

Dupã ce prin anul 2020 s-a despãrtit de concubinul Petrea Viorel, femeia a plecat la muncã în strãinãtate, cu tot cu copilã. Aceasta nu s-a adaptat si a refuzat sã mai stea în strãinãtate cu mama si a venit acasã, unde a locuit cu bunica. Bãtrâna a bãnuit cã ceva nu este în regulã cu copila de 14 ani, asa cã, dupã ce a discutat cu aceasta, în decembrie 2021, bunica a mers la Politie si a depus o plângere, bãnuind ce s-a întâmplat. Politistii au deschis dosar penal si au fãcut cercetãri, care s-au finalizat la începutul lunii februarie a.c.. Pe 8 februarie, agresorul a fost retinut, iar pe 9 februarie acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. „Admite propunerea de arestare preventivã formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad în dosarul de urmãrire privind pe inculpatul Petrea Viorel, pentru sãvârsirea infractiunii de viol în formã agravatã si continuatã. Dispune arestarea preventivã a inculpatului Petrea Viorel pentru durata de 30 zile începând cu data de 09.02.2023 si pânã la data de 10.03.2023, inclusiv. Respinge ca neîntemeiatã, cererea de luare a mãsurii preventive mai usoare, incluzând arestul la domiciliu”, este sentinta datã de Judecãtoria Bârlad. Între timp, individul violator a cerut din nou sã i se schimbe mãsura arestului preventiv cu mãsura arestului la domiciliu. Ieri, judecãtorul de drepturi si libertãti i-a respins din nou solicitarea si l-a trimis în judecatã.

„Constatã legalitatea si temeinicia mãsurii arestului preventiv dispusã fatã de inculpatul P.V. , pentru sãvârsirea infractiunii de viol în formã continuatã, arestat în baza Mandatului de arestare preventivã din 09.02.2023, emis de Judecãtoria Bârlad. Mentine mãsura arestãrii preventive dispusã fatã de inculpatul P.V., pânã la o nouã verificare, pe o perioadã de nu mai mult de 30 de zile, începând cu data de 03.04.2023. Respinge cererea de înlocuire a mãsurii arestului preventiv cu mãsura arestului la domiciliu, solicitatã de inculpat”, este sentinta primitã de violatorul de la Mãlusteni, Viorel Petrea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.