Minoră, obligată de propriul iubit să facă sex pe bani cu alți bărbați! Tânăra de 14 ani, convinsă prin metoda „Loverboy”! Individul a constrâns-o moral, promițându-i că se va căsători cu ea!

Magistrații ieșeni au pus punct unui dosar de trafic de carne vie. În acest caz, o minoră de 14 ani a fost convinsă de propriul iubit, prin metoda „Loverboy”, să-și vândă trupul. Individul i-a spus că, dacă se va prostitua, vor avea bani să-și cumpere un apartament împreună. În cele din urmă, Andrei Ionuț Chiuda și un amic de-al său, David Alexandru D., au fost condamnați definitiv

Punct final, la Iași, într-un dosar de trafic de carne vie! O minoră a fost obligată de propriul prieten să facă sex pe bani cu alți bărbați! Adolescenta a fost convinsă prin metoda „Loverboy”: individul a constrâns-o moral, promițându-i că se va căsători cu ea! Astfel, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis apelul formulat de procurori și au scăzut pedeapsa lui Alexandru David D., de la 3 ani și 6 luni, la 3 ani și 4 luni – măsură educativă privativă de libertate.

„Instanța menține celelalte dispoziții ale sentinței apelate care nu contravin prezentei decizii. Definitivă”, au precizat magistrații ieșeni.

Inițial, Tribunalul Iași a decis condamnarea lui Andrei Ionuț Chiuda la 6 ani, 6 luni și 20 de zile de pușcărie, pentru trafic de minori. În același dosar, în cazul lui David Alexandru D., magistrații au aplicat măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenție, pentru o perioadă de 3 ani și 6 luni, sub acuzațiile de trafic de minori și deținerea de droguri în vederea consumului propriu.

Ieșeanul Andrei Ionuț Chiuda, acuzat de trafic de minori

În august 2020, ieșeanul Andrei Ionuț Chiuda (21 de ani) și amicul său, Alexandru David D. (18 ani), din satul Vlădiceni, au fost trimși în judecată. …https://www.bzi.ro/minora-obligata-de-propriul-iubit-sa-faca-sex-pe-bani-cu-alti-barbati-tanara-de-14-ani-convinsa-prin-metoda-loverboy-individul-a-constrans-o-moral-promitandu-i-ca-se-va-casatori-cu-ea-4176837?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ