spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
30-sept.-2023

Minune de Crăciun la Iaşi: copil născut în ambulanţă. Plutonierul adjutant s-a oferit să-l boteze pe copil

- Advertisement -

Vădit emoţionaţi, membrii echipajului de prim ajutor au asistat la naşterea unui băieţel, alături de echipajul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă sosit la caz. La ora 04:45, a venit pe lume micuţul Ştefan – Eduard.

Ştefan – Eduard a venit pe lume în a treia zi de Crăciun, în drum spre spital, în ambulanţa echipajului de prim ajutor calificat (EPA) Răducăneni, asistat de pompieri şi medici.  La ora 04.00 dimineaţă, un apel la numărul unic de urgenţă 112, anunţa că o gravidă, în luna a noua, din localitatea Răducăneni, comuna Răducăneni, judeţul Iaşi, naşte.

„Puţin peste ora 04.00, echipajul format din paramedicii plutonierul adjutant şef Cimpoeş Vasile, sergentul major Popuţoaia Alin şi sergentul major Drăguşanu Daniel au preluat nota de anunţare şi s-au deplasat de urgenţă la gravida, Apreutesei Felicia, în vârstă de 39 de ani, cu o sarcină în luna a IX-a”, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit cadrelor medicale, la ora 04:06, ambulanţa a ajuns la domiciliul gravidei, unde aceasta aştepta cu bagajele făcute pentru a se putea deplasa la spital. Între timp, în întâmpinarea ambulanţei EPA Răducănenii a fost trimis un echipaj medical de la SAJ, format din asistentul medical Florea Daniela şi conducătorul ambulanţei Merchez Cristi.

„După parcurgerea a zece kilometri de către EPA, cele două echipaje s-au întâlnit pe raza comunei Costuleni, în parcarea din faţa Primăriei Costuleni pentru transferul gravidei”, transmit cadrele medicale.

Citeste mai mult: /adevarul.ro/locale/iasi/minune-craciun-iasi-copil-nascut-ambulanta-plutonierul-adjutant-s-a-oferit-sa-l-boteze-copil-1_61cc5a2f5163ec42711a4822/index.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.