spot_imgspot_img
7.6 C
Vaslui
18-apr.-2024

mioVENI, VIDI, VICI!

- Advertisement -

CS Mioveni – FC Vaslui 0-5

SPECTACOL “Galben-verzii” au demonstrat asearã cã traverseazã o perioadã foarte bunã si au fãcut o nouã demonstratie de fortã, de data aceasta împotriva unei echipe a Mioveniului total depãsitã de valoarea vasluienilor. Toti jucãtorii lui Viorel Hizo au fost la înãltime, dar dintre toti, Sânmãrtean, Wesley si Adailton au dat din nou recital. Wesley a marcat un hattrick si a devenit cel mai bun marcator strãin din istoria campionatului României , lãsându-l în spate pe albanezul Demollari.

Viorel Hizo s-a fript, în acest început de sezon, cu Petrolul si cu Ceahlãul si a ales sã înceapã partida cu Mioveni aliind cel mai bun “unsprezece”. Desi veneau dupã un program infernal, titularii de drept au fost trimisi în teren sã transeze repede soarta meciului. Diferenta de valoare s-a vãzut din avion, iar dupã o încercare timidã a gazdelor, Wesley a deschis scorul cu o loviturã de cap din sase metri, la capãtul unei faze la care mingea a mai circulat pe traseul Adailton-Sânmãrtean. Pânã la pauzã, Adailton avea sã spargã si el gheata în acest sezon, dintr-o loviturã liberã executatã foarte inteligent,,pentru ca tot el sã ducã tabela la 3-0, la doar trei minute de la reluarea jocului. Faza serii s-a petrecut în minutul 62, atunci când Sânmãrtean l-a servit din nou pe Wesley, brazilianul înscriind cu o executie de efect, de lângã un Hãisan fãrã reactie. Golul a ridicat în picioare întreg stadionul din Mioveni, care în ciuda diferentei de pe tabela de marcaj a avut puterea sã aplaude la scenã deschisã reusita “galben-verzilor”. Cireasa de pe tort a fost pusã tot de Wesley, cel care a transformat cu noroc în gol o loviturã liberã de la marginea careului advers. Înlocuit în minutele de final, cel mai bun jucãtor de pe teren a fost aclamat minute însir atât de proprii suporteri, cât si de fanii echipei gazdã. Cu golurile înscrise în partida de asearã, Wesley s-a detasat în fruntea clasamentului celor mai buni marcatori strãini din campionatul României, lãsând în urmã pe albanezul Sulejman Demolari.

Hizo: “Ce bine e când câstigi!”

Viorel Hizo e fericit. Vasluiul a fãcut spectacol la Mioveni si a trecut peste Steaua în clasament. Dupã meci, “Dulãul” s-a arãtat foarte multumiti de ceea ce au realizat jucãtorii sãi în ultimele partide. “Ce bine e când câstigi! Chiar dacã am stat în tribunã, m-am simtit ca pe bancã. Mã gândesc sã le fac o propunere celor de la comisie sã mã suspende, pentru cã am câstigat în toate meciurile când am fost suspendat. E un moment bun, jucãtorii sunt în formã si cele sase meciuri din cupele europene le-au dat încredere. Suntem o echipã solidã, care se exprimã cum trebuie”, a declarat Viorel Hizo.

Wesley: “Vrem sã câsigãm campionatul”

Cãpitanul Vasluiului, Wesley Lopes a marcat de trei ori în poarta Mioveniului si a devenit cel mai bun marcator strãin din Liga 1. Brazilianul se bucurã de aceastã performantã si sperã ca în acest an sã obtinã un trofeu cu FC Vaslui. “Am obtinut o victorie importantã si sperãm sã nu mai facem greselile din acest început pentru cã vrem sã câstigãm campionatul. E o bucurie personalã cã am reusit sã devin cel mai bun marcator strãin, dar devine o responsabilitate mai mare pentru mine si trebuie sã înscriu în continuare”, a spus Wesley Lopes.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.