Miracol de Crãciun: o femeie din Perieni si-a regãsit fiul dupã multi ani de zile! (FOTO)

MINUNE…O femeie din Perieni, în vârstã de 68 de ani, Ioana Vrabie, care locuia în judetul Tulcea, a rãmas a nimãnui dupã ce i-a murit bãrbatul cu care era cãsãtoritã. Îsi astepta sfârsitul într-un bordei friguros, fãrã luminã si fãrã hranã. A fost gãsitã de Mary Costache, presedinta Asociatiei „Fii înger pentru o zi” din Tulcea, care i-a pus povestea pe pagina ei de socializare si, cu ajutorul voluntarilor, aceasta a fost distribuitã de sute de ori. Femeia îsi chema copiii sã vinã ca sã poatã muri lângã ei! Miracolul de Crãciun s-a produs! Fiul femeii, care nu mai stia nimic de ani de zile de mama lui, a vãzut postarea cu poza mamei sale si în câteva ore a ajuns la ea! I-a sãrutat mâinile si a luat-o acasã, tot în judetul Tulcea!

Cine nu crede cã existã miracole de Crãciun , cã existã îngeri pãzitori si cã Nasterea Domnului Iisus este un izvor de miracole, putem sã-i oferim o mostrã din acest Adevãr crestinesc. O poveste care s-a întâmplat ieri! Ioana Vrabie, de 68 de ani, din comuna Perieni dar cãsãtoritã în judetul Tulcea, cu un lipovean din Agihiol s-a trezit în plinã iarnã,dupã moartea sotului, cã nu mai are nimic pe lume în afarã de un bordei rece si fãrã luminã. Fãrã hranã, fãrã nimic, îsi astepta moartea când vecinii sãi, cãrora le-a fost milã de ea, au anuntat Asociatia „Fii înger pentru o zi”, din Tulcea, a cãrei presedintã este Mary Costache. „Îngerul” Mary a mers la bãtrânã si, dupã ce a vãzut în ce conditii trãia femeia, a postat luni dimineatã, pe 9 decembrie, pe pagina ei de socializare urmãtorul mesaj:

„Haideti sã o ajutãm pe mamaia,Vrabie Ioana, sã-si gãseascã copilasii, sã-si gãseascã familia. Dânsa este din Bârlad, comuna Perieni, judetul Vaslui si acum ea locuieste în Agihiol, judetul Tulcea . A fost cãsãtoritã, sotul i-a decedat si acum stã singurã într-o anexã, spatiu impropriu de locuit! Nu are luminã, cãldurã, nimic.Trãieste mai rãu ca un animal. Stã la mila vecinilor, dânsii o ajutã când si cum pot! Femeia vrea doar sã ajungã la copilasi si atât! Haideti împreunã sã o ajutãm! Copilasii se numesc: Liliana, Mirela, Georgiana, Lãcrãmioara si Mihai Gabriel Serban. Fetele cu sigurantã sunt cãsãtorite si nu mai poartã numele Serban, dar bãiatul are acelasi nume. Orice informatie ne poate fi de mare ajutor!”, suna apelul lansat on line pe Facebook de Mary Costache.

Si miracolul s-a produs în câteva ore!

Postarea presedintei Asociatiei „Fii înger pentru ozi” a ajuns viralã în câteva ore, fiind preluatã si de voluntarii Asociatiei „Nãscutã Înger” din Bârlad, care au demarat imediat cãutãrile în comuna Perieni, dupã rudele si copiii femeii. Surprizã însã: Mihai Gabriel Serban, fiul bãtrânei Ioana Vrabie trãieste tot în judetul Tulcea si postarea lui Mary Costache a ajuns la el! Acesta a luat imediat legãtura cu Asociatia „Fii înger pentru o zi” si a plecat rapid la Agihiol sã-si vadã mama si sã o ia acasã! Reîntâlnirea fiului cu mama sa a fost extrem de emotionantã!

„Astãzi (ieri – n.r.) am reusit sã ajungem la mamaia Ioana Vrabie, bãtrâna care stãtea într-o magazie. Bunica a fost preluatã de feciorul si nora ei. Acum va locui împreunã cu dânsii, la ei acasã. Referitor la întrebãrile si acuzatiile fãcute la adresa acestor copii, la postarea când îi cãutam, vreau sã le spun tuturor cã acestia nu au mai stiut nimic de dânsa de cîtiva ani pentru cã nu a mai comunicat cu ei de când se recãsãtorise. Bãiatul si nora plângeau astãzi de bucurie cã si-au regãsit mama. Mentionez cã astãzi am mai primit o lectie de viatã vãzând cum acesti copilasi i-au sãrutat mâna mamei lor si i-au spus:<<Hai acasã, mamã!>>”, a spus emotionatã Mary Costache, presedinta Asociatiei „Fii Înger Pentru o zi” din Tulcea.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ