-0.2 C
Vaslui
27-ian.-2023

Miraculosul Boroș și grădinița modernizată, cu pereți exteriori pictați în culorile curcubeului! (FOTO)

- Advertisement -
MINUNEA DE LA BÂRLAD… Grădinița nr.2 din Bârlad se extinde și se modernizează! Executant, este chiar președintele organizatiei de tineret PSD Bârlad, patronul SC Urban Proiect SRL!

UPS!… La Primăria Bârlad a fost semnat contractul de execuție pentru modernizarea și extinderea Grădiniței cu program prelungit nr. 2. Investiția este parte componentă din Proiectul “Îmbunătățirea serviciilor sociale, educaționale și recreative” și va fi realizată de Asocierea SC Urban Proiect – SC KTZ Edil Internațional SRL – SC Electricopet SRL. Urban Proiect este firma fostului inginer Viorel Dumitrașc, care a fost membru PSD foarte atașat de fostul primar, Titi Constantinescu. După tragica sa dispariție, i-a moștenit afacerea fiul său, tânărul inginer Andi Dumitrașc, președintele OT a PSD Bârlad, la fel de atașat după cum se vede de un alt edil șef, primarul Boroș, un pesedist sub acoperire. Asocierea dintre firmele menționate va face la Grădinița nr.2 Bârlad extindere și modernizare! USL Bârlad nu a dispărut, funcționează ca unsă! Grădinița are pereții exteriori pictați în culorile curcubeului.

Valoarea lucrărilor de reabilitare și extindere a Grădiniței nr. 2 este de aproape 7,1 milioane lei (fără TVA). Termenul de execuție este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Clădirea, care are acum o suprafață construită de 693 mp, va fi extinsă cu un nou corp, de 143 mp.

Cum va arăta „minunea” USL Bârlad?

La semnarea contractului, a ieșit la iveală și ilustrația din proiect, a modelului de grădiniță pe care asocierea de firme vor să o realizeze la unitatea preșcolară nr. 2. Cei care au privit imaginea cu atenție, nu au putut să nu remarce, mai în glumă, mai în serios, că pe pereții din exterior ai clădirii, urmează să fie pictat un curcubeu. Cert este faptul că grădinița urmează să fie extinsă. Va fi termoizolată la interior și exterior, vor fi montate panouri solare și fotovoltaice. Va fi construită o nouă șarpantă, un nou acoperiș, fundația va fi hidroizolată, vor fi înlocuite ferestrele și ușile cu unele din termopan pe cadre din aluminiu. De asemenea, vechile corpuri vor fi recompartimentate, vor fi refăcute căile de acces și aleile exterioare, parcul de joacă etc. De asemenea, tot de reținut este faptul că primarul Dumitru Boroș, a mai făcut o ședință foto consistentă, în care a fost imortalizat în absolut toate unghiurile de la „marele eveniment” al semnării contractului. Prins în febra pozelor, primarul Boroș a „uitat” să precizeze în postarea cu pricina un lucru foarte important: licitația a fost online sau offline!? Pentru că bârlădenii ar fi curioși!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

  1. BOUROS stie ca urban construct este cea mai serioasa firma si face lucrari de calitate!S-a lamurit cu valoarea societatilor ,,de casa,, care fac lucruri ,de mantuiala si nu reusesc sa ,,acopere,, parandaraturile!

  2. Nu știam cine naiba sunt constructorii ăștia, acum ca l-am văzut pe Katzavelea știu si cum o sa iasă proiectul, după ce o sa dispară 30% din materiale. Unde ii găsim domn’ primar, va cauta ei?

  3. Urban Proiect Andi Dumitrasc PSD? Contracte cu statul…ca de obicei. Daca as fi fost in locul lui stiind ca tatal meu s a sinucis din cauza lor nu intram in politica….dar nah banii…lacomia si …..aduc sfarsitul…

    • Pai da, interesul isi poarta fesul. Se cearta de la ciolan sa isi imparta lucrarile, trebuie sa prinda si firmele PSd contracte cu statul. De ce a aparut scandalul Nomis, pentru ca l a intrecut pe Transmir, firma lui Popica deputat si a intervenit psd ul. Offfff cand mai scapam de mafia asta?

  4. ahh Katzavela, ai mai castigat un kilogram (contractual vorbind) in plus, pe merit si criterii deosebit de profesionale!
    PS: Acesta este un pamflet, tratati-l ca atare…

  5. Si uite asa isi face loc Boros in inima pesedistilor.Cu baiatul asta a mai incheiat o afacere , ca de asta a plecat din consiliu.Stie sigur ca o sa castige licitatii si nu se merita indemnizatia de consilier.Shaormaru nu vede ca-i fuge pamantul de sub picioare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.