Mircea Lucescu distruge Superliga europeană şi propune o pedeapsă dură pentru fondatorii ei

Tehnicianul de 75 de ani a avut mereu un dinte împotriva granzilor, considerând că beneficiază de protecţia arbitrilor. Acum, când a aflat de intenţia lor de a se „rupe“ de restul continentului, discursul său a fost unul virulent. Superliga europeană s-a lansat, ca proiect, de câteva ore, după cum „Adevărul“ a scris aici, însă n-are nici măcar un susţinător, în afara oamenilor care sunt implicaţi în această competiţie aflată, deocamdată, doar pe hârtie.   C

urg criticile la adresa celor care au iniţiat proiectul, iar Mircea Lucescu, antrenor la Dinamo Kiev, s-a alăturat celor care solicită pedepse exemplare pentru cele 12 grupări fondatoare, dacă ele nu vor renunţa la Superliga europeană. În dialog cu gsp.ro, „Il Luce“ a propus ca aceste formaţii să piardă inclusiv dreptul de a face transferuri!

  Ce a spus Mircea Lucescu?  

*Aceste cluburi vor distruge fotbalul. Ceea ce fac e de un egoism feroce. Vor să aibă tot, nu se gândesc decât la bani. O prostie imensă!

*Odată cu apariţia unei Superligi europene va dispărea bucuria competiţiei. Asta era frumos, că puteau participa echipele din toate părţile Europei şi, când o formaţie juca, întreaga ei ţară era conectată la acel meci.   *UEFA vrea să ajute fotbalul de peste tot, împărţind veniturile tuturor. Oricum, le-a oferit marilor cluburi atâtea avantaje. Să nu le mai permită să facă transferuri din ţările care nu intră în această Superligă. Să vedem atunci ce fac!

Citeste mai mult: adev.ro/qrt3dm
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ